luni, mai 20, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Cum și-a dat Apple utilizatorii afară din conturi. Situația nefericită care i-a enervat pe mulți

Se pare că ceva nu a fost tocmai în regulă cu Apple ID în acest weekend. Conform raportului de la 9to5Mac, utilizatorii de Apple au început să se plângă online că ar fi fost delogați din conturile lor Apple ID pe toate dispozitivele, iar asta fără nicio explicație.

Ce au pățit utilizatorii Apple, cât de grav a fost derapajul

În încercarea de a se conecta din nou, unii spun că au fost blocați din conturile lor chiar dacă au introdus corect detaliile, și au trebuit să-și reseteze parolele. Pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt, mai multe publicații din nișa tech au încercat să obțină un punct de vedere de la Apple.

Totuși, gigantul nu a dat absolut niciun detaliu public despre ceea ce s-a întâmplat, iar pagina dedicată pentru Stare a Sistemului nu se menționează probleme cu Apple ID sau cu alte sisteme în ultimele 24 de ore, ceea ce contribuie în mod activ la starea de frustrare a celor care „au pățit-o”.

Într-o postare publicată pe Mastodon și citată de publicația The Verge, se arată că un utilizator ar spus că suportul Apple ar fi răspuns doar că „uneori sunt adăugate îmbunătățiri diverse de securitate la contul tău”.

Nu se știe exact numărul utilizatorilor afectați

Nu este clar câți utilizatori au…

Continuarea articolului pe playtech.ro

Foarte interesant și..  Bizar. Mai multe camere video surprind cum o femeie dispare fără nicio explicație în timp ce se plimba pe stradă

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.