vineri, iunie 21, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Cum și-au vândut românii țara în 30 de ani? Cât de proști să fim, ca Nație? La „Revoluție” strigau: „Nu ne vindem țara!”

Mulți dintre cei trecuți de 35 de ani își amintesc ce strigau oamenii la „revoluție” NU NE VINDEM TARA! După 30 de ani am ajuns datori vânduți străinilor și le ascultăm ordinele ca si cum ar fi stăpânii acestei tari.

Iată cum o publicație prezintă prin ce a trecut România de la Revoluție și până în prezent!

„In ’89 poporul l-a votat pe Iliescu, cu toate ca acesta promisese ca nu va candida alături de FSN, acel Front al Salvarii Nationale care a preluat puterea in Romania după fuga lui Ceausescu si asasinarea lui. Motivul? Poporul striga „nu ne vindem tara”, iar candidații la președinție care veniseră din Occident in tara erau intampinati cu „dulci” cuvinte de ospitalitate …

Poporul roman știa atunci si ce înseamnă sa isi apere glia de invadatorii străini. Cu câteva luni in urma, in momentele de răscruce pentru Romania din timpul loviturii de stat, generalul Gusa oprise trupele sovietice din a intra in tara atunci când acestea ne-au oferit „ajutorul” la solicitarea generalului Militaru, noul sef al Armatei, agent sovietic dovedit. Gușă le-a spus soldaților să moara pe brazda si sa nu permită nimănui sa treacă granița … .

Dupa aproape 30 de ani poporul nu numai ca a uitat ce striga in 1989 dar s-a si rasucit la 180 de grade…

  • romanii au ales un minoritar in fruntea statului; după ce acum 30 de ani ii înjurau si scuipau pe Ratiu si Campeanu, pe motiv ca nu sunt cu adevărat romani si ca se occidentalizaseră prea mult, acum au ajuns sa voteze un etnic neamț …
  • romanii au vândut tara străinilor; pamanturile sunt ale străinilor, apa ne este îmbuteliată si vânduta de către străini in supermarketurile străinilor, romanii lucrează pentru străini in tara lor, produsele romanești autentice iau drumul exportului pentru a se întoarce in tara cu valoare adăugată si pentru a fi cumpărate de către romani pe bani foarte mulți si pentru profitul străinilor.
  • romanii au permis trupelor militare străine sa pătrundă in Romania; daca la „revolutie” generalii patrioți au oprit trupele străine sa patrunda in tara si sa ne ofere „ajutorul”, la 27 de ani de la acel moment tara este cotropita militar de trupe straine care „ne ofera asistenta” si „ne apara”. Realitatea? Tara este cotropita militar si economic, iar Romania a devenit o țintă pentru dușmanii invadatorilor noștri. Cat de perfect!!!
Foarte interesant și..  CTP, atac fără menajemente la Moise Guran. „Regret orice vorbă schimbată cu acest individ”

Cat de prosti sa fim, ca natiune?

Daca am vandut tara strainilor in nici 27 de ani, cu sinceritate, suntem foarte prosti. Bubuim de prostie. Nu numai ca am vandut-o corporatiilor straine, dar mai iesim si pe strazi sa ne demonstram prostia si sa luam apararea strainilor…”

Citește mai mult la:politicscam.ro/

Articole asemănătoare

2 COMENTARII

  1. inainte de asa zisa revolutie toti munceau,(nu asistati sociali),exista o industrie,agricultura,ordinee,(ca sinttem prosti ?),cine vrea sa se intoarca vremurile alea ?NIMENI !nu existau decit rafturi ggoale,televizorul functiona 1 ora,fara perspective …..

  2. Pe vremea lu’ Ceausecu se construia si nivelul de trai crestea iar dupa „revolutie” s-a distrus toata economia si bogatiile naturale s-au vindut la straini iar populatia a saracit f.f. mult. Peste 5 milioane de romani au plecat la munca in strainatate din cauza saraciei din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.