marți, septembrie 26, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Cumpără produse românești! Ajută țăranii să supraviețuiască!

Multe dintre produsele din marile magazine sunt aduse din import, inclusiv legume si fructe. La prețuri mici, dar pline de chimicale.

E bine să cumperi produse românești. Îi ajuți pe producătorii autohtoni să-și acopere o parte din cheltuieli.

Dacă mergi în piață, îți recomandăm să cumperi produse (legume și fructe) de sezon. Cele care nu se fac în acea perioadă sunt aduse din import sau obținute forțat cu stimulatori de creștere. Foarte puțini sunt producători tradiționali, mulți dintre comercianții din piețe au certificatele de producător doar ca document cu care cumpără și vând. Se aprovizionează de la agricultori din mediul rural. Găsiți-i pe cei care chiar practică agricultură și vă veți bucura de produse de calitate. Ascultați-le sfaturile legate de modul de păstrare sau de conservare al legumelor și fructelor.

În piețe se mai pot achiziționa și conserve de legume preparate după rețete clasice , fără mulți aditivi alimentari. Există și persoane care le prepară la comandă. Dacă reușiți să găsiți acești gospodari și nu aveți timp de conserve, vă puteți umple cămara direct de la producător.

Foarte interesant și..  Orarul de refacere al organelor interne. „Cine își tulbură repetat ritmul interior se îmbolnăvește mai des”

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.