vineri, iunie 14, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

”Dacă astăzi s-ar pune în practică, vă garantez că la cel puțin 50% cancerele ar fi mai mici sau deloc”

Este vorba despre pește, sau cel puțin despre suplimentele alimentare cu Omega 3.  Specialistul în onco-nutriție a făcut această descoperire în momentul în care încerca să o ajute pe soția lui să se vindece de cancer.

„O tumoare de 14 centimetri a soției mele, în 2014, ne-a dat viața peste cap… Și am luat decizia atunci să începem să ne uităm la corp, în primul rând la corpul ei. Fiind vegetariană de 20 de ani – și vegană! – cu 4 ani înainte de a face această tumoare. Dacă un om care consumă apă plată și ceai, niciodată suc, niciodată cafea, niciodată alcool, face o tumoare de 14 centimetri, atunci noi, ăștialalți, care mai gustăm?”, a declarat Marius Văduva.

Acela a fost momentul în care a început să studieze și să urmărească tiparul altor pacienți diagnosticați cu cancer. Iar la toți, găsea același lucru comun: un dezechilibru uriaș în raportul de Omega 3 și Omega 6.

„Acum s-ar traduce așa acest vegetarianism. Corpul uman nu produce acizi grași. Acizii grași vin doar din surse alimentare. După cum vedeți, toate plantele pe care le-a mâncat soția mea, fierte sau nefierte, toate au o cantitate foarte mare de acizi grași Omega 6.

Citește și: STUDIU: Ce se întâmplă dacă bem apă cu sare pe…

Citește continuarea pe RomaniaTV.net

Foarte interesant și..  Doctorulzilei.ro * Cele mai comune puncte de acupunctură și afecțiunile tratate

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.