Connect with us

INFO ȘTIRI

Ce faci dacă vezi bani pe parbrizul mașinii tale

Published

on

Închipuiţi-vă că aţi parcat maşina lângă un supermarket. Peste câteva minute reveniţi cu pungile pline şi le încărcaţi în portbagaj. Vă aşezaţi în maşină să porniţi motorul şi când colo observaţi că sub ştergătoarele de parbriz se află nişte bancnote de lei, euro sau dolari. Ce noroc!

În timp ce dvs. vă întindeţi după bani, brusc apare o persoană care urcă repede în maşină, porneşte motorul şi pleacă. Dvs. rămâneţi doar cu bancnota, asta dacă aţi apucat să o luaţi. Dar chiar şi aşa, ea probabil este falsă.

Într-o asemenea situaţie ajung mulţi şoferi din SUA şi Europa occidentală, iar mai recent s-au înregistrat asemenea cazuri şi la noi.

Iată de ce o asemenea informație trebuie răspândită cât mai mult, ca toți șoferii să afle despre această capcană şi să fie protejați şi să nu urmeze soarta lui Kyri Viehman din SUA. Din fericire ea a reuşit să se opună furtului, cu toate că a prins momeala, crezând că cineva a vrut s-o felicite în acest fel cu ocazia Crăciunului.

Metoda a început sa prindă rădăcini si la noi in Romania, mai ales in perioada sărbătorilor. Vă îndemnăm să fiți deosebit de atenți, mai ales atunci când mergeți la cumpărături și va întâlniți cu un astfel de „miracol”.

(N.R.) Pentru cei care sunt sceptici in privinta reusitei aceste practici, de a fura masini in acest mod, va invitam sa urmariti clipul de mai jos, in care autoturismele sunt „ciordite” , de sub nasul proprietarilor in mai putin de un minut.

Dar dvs. ce metode de furt a mașinilor cunoașteți? Să facem tot posibilul ca să le prevenim!

RECOMANDARE
Nici nu iti inchipui ce mananci in meniurile all inclusive! Dezvaluirile unui bucatar-sef la "5 stele"

Sursa articolului: perfect-ask.com

loading...
Loading...
6 Commentarii

6 Comments

 1. Liviu

  dec. 24, 2015 at 5:46 pm

  O mizerie de articol la fel ca si voi dealtfel

 2. Bogdan

  dec. 24, 2015 at 7:04 am

  deci deschizi usa pornesti masina, te duci la portbagaj ,incepi sa bagi cumparaturile. vezi bani , te duci sa ii iei si brusc apare un midget probabil care se urca in masina ta si pleaca :)) ,nu mai scrieti toate rahaturile

 3. Alecs

  dec. 24, 2015 at 12:00 am

  Ok ok cat de prost sa fi sa te dai jos cu totul din masina ca sa-i iei :-w fuck off.

 4. Alex

  dec. 23, 2015 at 9:15 pm

  Aurora tu vorbesti ? „kkturile ” ? =)))

 5. Aurora

  dec. 23, 2015 at 6:51 pm

  Cine e analfabetul care scrie kkturile astea??

 6. bogdam

  dec. 23, 2015 at 4:52 pm

  Cat de prost sa fii ca sa patesti asa ceva?

Lasă un răspuns

Stiinta si mister

În adâncurile Pământului trăiesc milioane de specii încă necunoscute de ştiinţă. Iata cateva dintre ele

Published

on

By

Viaţa pe Pământ ia miliarde de forme, însă cea mai mare parte a biosferei terestre este ascunsă privirilor, în adâncimile abisale ale oceanelor şi în subsol, oamenii de ştiinţă susţinând că ar putea fi vorba de milioane de noi specii de viaţă care aşteaptă să fie descoperite, informează Life Science, potrivit Agerpres.

În ultimii 10 ani, căutarea acestor forme de viaţă de sub pământ a fost preocuparea cercetătorilor din cadrul proiectului internaţional Deep Carbon Observatory (DCO). Compus din peste 1.000 de cercetători din 52 de ţări, proiectul DCO îşi propune să descopere şi să clasifice formele de viaţă din aşa-numita „biosferă din adâncuri” – un misterios angrenaj de ecosisteme vii care se succed între suprafaţa şi mantaua terestre.

Chiar şi această lume subterană, caracterizată de întuneric şi de presiune şi temperaturi în creştere, pe măsură ce coborâm spre centrul Pământului, există viaţă, iar conform cercetătorilor din cadrul DCO, ar fi vorba de milioane de specii microbiene care au apărut la puţin timp după formarea planetei şi, de miliarde de ani, aşteaptă să fie descoperite.

Într-un comunicat în care subsolul planetei este denumit „un Galapagos subteran” ce aşteaptă să fie studiat, cercetătorii din cadrul DCO estimează că biomasa formelor de viaţă pe bază de carbon care trăiesc sub picioarele noastre este incomparabil mai mare decât biomasa formelor de viaţă de la suprafaţa planetei.

„Chiar şi în întuneric şi în condiţii dificile, cu surse de energie limitate, ecosistemele intraterestre au evoluat în mod unic şi au rezistat de-a lungul milioanelor de ani”, a comentat Fumio Inagaki, geomicrobiolog din cadrul DCO. „Extinderea informaţiilor de care dispunem despre viaţa din adâncuri ne va ajuta să înţelegem cum şi de ce a apărut viaţa pe planeta noastră şi dacă viaţa poate exista şi în subsolul altor planete, aşa cum este Marte”, a adăugat el.

Oamenii de ştiinţă au forat la mari adâncimi în platourile marine şi au preluat mostre de microbiom din mine şi sisteme carstice din sute de locuri din întreaga lume. Datele obţinute astfel sugerează că biosfera din adâncuri are un volum de aproximativ 2,3 miliarde de kilometri cubi – aproximativ dublul volumului oceanului planetar – şi adăposteşte aproximativ 70% din bacteriile şi organismele unicelulare archaea care trăiesc pe Pământ.

Unele astfel de microorganisme extremofile reuşesc să populeze nişe de mediu aparent incredibil de ostile vieţii. Spre exemplu, organismul monocelular Geogemma barossii trăieşte în hornuri hidrotermale pe fundul mărilor şi oceanelor, proliferând la temperaturi de peste 120 de grade Celsius. Oamenii de ştiinţă au găsit microorganisme la 5 kilometri adâncime în subteran şi până la 10,5 kilometri sub apă.

Descoperirea de noi forme de viaţă şi extinderea graniţelor între care este posibilă viaţa pe Terra le va oferi oamenilor de ştiinţă noi criterii după care să caute viaţa şi pe alte planete. Trăim pe o planetă care efectiv musteşte de viaţă, de la limita superioară a atmosferei până în adâncurile crustei terestre, iar studiile realizate până în prezent asupra biodiversităţii pe Pământ nu au făcut decât să risipească puţin praful de la suprafaţă.

RECOMANDARE
Liviu Dragnea, desfiintat de Mihai Tudose. "Un personaj nefrecventabil, paria Europei"

loading...
Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***