vineri, mai 24, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

De câte ori pe an au voie sa facă dragoste creștinii adevărați

Duminica – Nu se face dragoste. În majoritatea culturilor şi religiilor duminica este considerată prima zi a săptămânii, naşterea Domnului, ziua în care a înviat Iisus. Ziua considerată de odihnă, relaxare şi rugăciune.

Luni – Nu se face amor. Prima zi a săptămânii moderne este de fapt a doua zi, denumită şi deutera, a doua zi de când a înviat Iusus. Considerată tot sărbătoare. Nu e bine să dai din casă, să împrumuţi bani, să lucrezi în afara casei…pentru astea ai timp destul în celelalte zile.

Marţi – Nu se face dragoste. Zi aducătoare de ghinion şi nenorociri în cele trei ceasuri…însă cum nimeni nu ştie în care parte a zilei sunt cele trei ceasuri (ore) se stă cu smerenie toată ziua.

Miercuri – Nu se face dragiste. Ziua de căinţă şi rugăciune de la mijlocul săptămânii. Aproape toate religiile o recomandă ca zi de abstinenţă în plăcerile lumeşti, culinare etc…

Joi – Ai voie să faci dragoste, dar doar în cazul în care nu este o altă sărbătoare în această zi.

Vineri – Nu se face dragoste. E sfânta Vineri, sărbătoare şi cinstire a sfinţilor. Zi de Post.

Sâmbăta – Nu se face amor. Ultima zi din săptămână este considerată ziua morţilor, zi în care se cinstesc cei plecaţi la cele sfinte. Pe deasupra, această zi este sora geamănă a zilei de marţi – aducătoare de ghinion.

Şi s-a terminat săptămâna.

Corelând ziua de Joi – singura zi în care se poate face dragoste, cu calendarul pe 2022, o să observăm că în acest an un român credincios nu o să facă amor de mai mult de 21 ori tot anul!!! …pentru că:

Foarte interesant și..  Mărturia surprinzatoare a unui belgian despre Dacia: „Acum e inutilă, după nici 3 ani”

– 4 joi sunt cu cruce roşie în calendar.

– 10 joi sunt cu cruce neagră în calendar

– 17 joi sunt în diferite posturi

– iar 21 zile sunt libere la amor cu soțul/soția.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.