miercuri, iunie 12, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

De ce e bine să adaugi sare în cafea în loc de zahăr?

Dacă beți cafea, e important de știut ce rol are sarea în această băutură. Se știe că licoarea a evoluat în ceea ce privește adaosul de alte preparate, de la cafeaua cu ou, la modă în 2017, în Vietnam, sau cea cu ciuperci, la tot felul de latte-uri care mai de care mai arătoase.

Astăzi, sarea este noul ingredient preferat în cafea, pentru un motiv anume.

Sarea în cafea este trendul apreciat chiar şi de oamenii de ştiinţă. Un studiu publicat în Nature arată că ionii de sodiu limitează gustul amar al cafelei şi îi îmbunătăţesc aroma, informează The Independent.

Deci, data viitoare când beți o cafea şi vi se pare prea amară, puneți-i un praf de sare și verificați-i gustul.

Iată că proprietățile sării sunt recunoscute nu doar în bucate, ci și în unele băuturi.

Sursa:gustarte.ro

Foarte interesant și..  Ce pățești dacă bei cafea pe stomacul gol. Este crunt!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.