joi, mai 23, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

De ce e fascinantă povestea din „Jumper”

Filmul de pe Netflix „Jumper”, o productie din 2008 regizată de Doug Liman, a captivat publicul cu povestea sa inedită și efectele sale speciale impresionante. Bazat pe romanul omonim scris de Steven Gould, filmul prezintă o poveste de aventură și fantezie despre un tânăr care descoperă că are puterea de a sări prin spațiu-timp.

Însă, pe lângă efectele speciale impresionante și acțiunea palpitantă, filmul de pe Netflix”Jumper” explorează și teme profunde, cum ar fi libertatea, responsabilitatea și consecințele puterii.

Povestea și personajele filmului de pe Netflix

Povestea filmului de pe Netflix urmărește viața lui David Rice, interpretat de actorul Hayden Christensen, un tânăr care descoperă că are capacitatea unică de a sări instantaneu în orice loc de pe planetă. Folosind această abilitate, el evadează dintr-o copilărie dificilă și părăsește o viață lipsită de perspective, explorând lumea și trăind luxos prin furt și aventură.

Pe parcursul călătoriei sale, David întâlnește o altă Jumper, Griffin, jucat de Jamie Bell, care îi dezvăluie existența unei societăți secrete cunoscute sub numele de Paladini, ai căror membri sunt hotărâți să distrugă toți Jumperii. În plus, David se reunește cu o veche…

Continuarea articolului pe playtech.ro

Foarte interesant și..  Descopera.ro. Care este legătura dintre hormonul de stres din timpul sarcinii și IQ-ul copilului?

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.