luni, aprilie 15, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Vitamina B17, extrasă din sâmburii de caise, un medicament folosit în tratarea anumitor forme de cancer

În volumul său ‘World Without Cancer ‘, autorul american Edward Griffin descrie adevărul despre o descoperire mai veche, ce se ascunde cu grijă de marele public, și anume proprietățile curative ale vitaminei B17, numită și laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter, conform Agerpres.

Este un fapt demonstrat: această substanță distruge repede celulele canceroase. Autorul oferă mai multe informații despre vindecarea bolnavilor de cancer grație B17, precum și explicațiile științifice ale acțiunilor sale și ridică întrebarea ‘De ce medicina convențională nu recurge la aceasta pe scară largă împotriva bolii înșelătoare?’.

Griffin susține că vitamina B17 nu este utilizată în medicina convențională nu din rațiuni de ordin științific, ci din cauza politicii elitei mondiale în domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare și tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe producția armatei de substanțe chimice destinate să lupte împotriva bolii. Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie farmaceutică dominantă în lumea noastră.

Vitamina B17, care ucide cancerul, este conținută în special în sâmburii de caise. Aceștia au fost declarați oficial medicament împotriva tuturor tipurilor de cancer încă acum 35 de ani. După cel de-al Doilea Război Mondial, dr. Max Gerson și-a tratat cu succes pacienții cu acest remediu și l-a inclus în metoda sa de combatere a cancerului.

Amigdalina se găsește în sâmburii de caise, migdale, vișine, piersici, prune și mere, precum și în semințele de mere, sorg, mei, semințe de in, linte, unele soiuri de fasole și struguri. De asemenea, în unele plante și multe alte produse pe care omul modern nu le utilizează în mod curent în alimentație.

Modul actual de viață ne face să consumăm produse din făină rafinată, mult zahăr, ulei de gătit și alte produse industriale și procesate, în timp ce alimentele organice naturale au fost mult timp absente din meniul nostru. Bunicii noștri au mâncat alimente naturale nerafinate, iar cancerul pe vremea lor era un eveniment rar. Ei consumau fructe uscate, pâine din făină brută și chiar pâine din mei. Astfel, ei aveau acces, fără să știe, la vitaminele necesare pentru o viață sănătoasă, ferită de boli, inclusiv amigdalina (B17).

Vitamina B17 a fost interzisă pentru tratamentul cancerului acum 35 de ani, chiar dacă numeroși savanți susțineau că, dacă o persoană ar consuma zilnic această vitamină, ea nu ar dezvolta cancer, susține autorul volumului menționat. Potrivit acestuia, giganții farmaceutici, precum și Ministerul Sănătății al SUA au exercitat presiuni uriașe asupra Direcției de control pentru calitatea alimentelor și medicamentelor, care a declarat drept ilegală comercializarea vitaminei B17, împreună cu informațiile atașate despre efectele sale terapeutice împotriva cancerului, precum și vânzarea unor categorii de fructe proaspete și sâmburi de caise.

Tactica mai includea răspândirea de zvonuri că sâmburii de caise și de migdale conțin cianură și că aceasta i-ar putea otrăvi pe cei care le mănâncă. Dar adevărul este că nimeni nu s-a otrăvit din această cauză până în zilele noastre, chiar dacă a consumat în cantități mari sâmburi de caise sau migdale, scrie Edward Griffin în volumul său.

Industria farmaceutică este una dintre cele mai bănoase din lume, iar medicamentele împotriva cancerului, cu efecte minore, costă sume exorbitante. Acest domeniu a devenit în unele țări unul strategic, controlat de serviciile secrete iar în alte părți intrat pe mâna structurilor mafiote. Fabricile de medicamente se întrec în a produce în serie noi surogate care umplu farmaciile și aduc totodată bani serioși televiziunilor care le fac reclamă  în condițiile în care piața reclamelor a scăzut dramatic.

Foarte interesant și..  Reţeta unguentului de GĂLBENELE preparat în casă – cel mai bun tratament pentru piele

Un ziarist american a scris că ”Mafia controlează cea mai rentabilă afacere – farmacia cancerului”.

Sursa articolului: ampress.ro

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

  1. Despre proprietatile curative ale vitaminei B 17 nu cunosc prea multe,dar sa va spun eu de ce era cancerul o boala rara pe vremea parinitilor si bunicilor nostri.In primukl rand,nu exista atat stres legat de locul de munca sau de lipsa acestuia iar programul de munca nu era de 12-16 ore,ci de 6-8 max.10.Nu exista atata stres legat de ratele de la banca sau de lipsa locuintei iar oamenii nu traiau cu frica ca in ziua urmatoare vor ramane fara case.In al doilea rand nu existau atat de multe chimicale care sa ne otraveasca organismul.Marfuri erau putine in galantare iar cele care erau,aveau un nr.infim de otravuri numite E-uri.Puiul era crescut in 3-4 luni,nu in 45 de zile,porcului ii trebuia 1 an ca sa faca slaninunta,nu 3-4 luni ca acum.Legumele si fructele cresteau si ele in ritmul lasat de Dumnezeu,si poate,din cand in cand mai erau stropite cu ceva pentru daunatori.Masini aveau 2-3 vecini dintr-un bloc iar la sate doar secretarul de partid,presedintele CAP-ului,eventual,popa.In al treilea rand,oamenii faceau multa miscare,copiii la scoala chiar faceau orele de sport iar timpul liber tot la joaca il pierdeau,nu in fata calculatorului cu punga de chips-uri in mana.Eliminati stresul din viata voastra,faceti cat mai multa miscare si reveniti la alimentatia bunicillor vostri,si veti vede cum cancerul va redeveni din nou o boala rara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.