marți, mai 21, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

De ce sunt ciudate, de fapt

Pe coasta de sud a Californiei, au ajuns unele creaturi marine bizare.

Pot fi descrise ca niște creaturi asemănătoare cu meduzele, formate ca niște discuri ovale. Cunoscută sub numele de Velella velellas, această specie marină trăiește la suprafața oceanului deschis. Cu alte nume precum plutitoare de mare, vele purpurii, vele mici și navigatori de vânt, aceste creaturi marine au o „velă” care se ridică vertical din centrul corpurilor lor.

Ce sunt aceste creaturi, de fapt

Jessica Rodriguez, managerul de educație și comunicare la o agenție populară de turism pentru observarea balenelor din Newport Beach, California, a declarat că aceste creaturi marine ciudate nu sunt mereu prezente pentru a le observa.

„Adesea, furtunile puternice de primăvară vor împinge aceste nave în largul apelor noastre de coastă și chiar pe plajele noastre, producând un bufet all-you-can-eat pentru peștii Mola Mola, care adoră să le mănânce”, a spus Rodriguez, de la Davey’s Locker Whale Watching.

Conform lui Rodriguez, Vellela vellela au fost observate nu doar în apele oceanului, ci și pe plaja Newport Beach în ultimele câteva zile. Deși arată foarte mult ca niște meduze pe partea lor inferioară, ele sunt, de fapt, un organism colonial înrudit cu…

Continuarea articolului pe playtech.ro

Foarte interesant și..  Sănătatea noastră, o loterie. Alimentele și obiceiurile care ne duc mai repede spre moarte

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.