luni, iunie 24, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

De ce trebuie să te dai cu SPF pe față indiferent de anotimp. Sfatul specialiștilor

SPF-ul este de cele mai multe ori asociat cu sezonul cald, dar trebuie să știi că radiațiile UV sunt prezente pe tot parcursul anului și pot afecta pielea chiar și pe timp de iarnă.

SPF vine de la factor de protecție solară, adică intervalul de timp în care aceasta îți va proteja pielea de razele UV. Cu cât factorul de protecție este mai crescut, cu atât mai mult îți va proteja pielea. Ingredientele din cremele de protecție solară acționează rapid și previn problemele cauzate de soare.

Motivele pentru care trebuie să folosești SPF pe tot parcursul anului

Medicii specialiști recomandă aplicarea protecției solare și limitarea expunerii directe la soare în timpul orelor de vârf din zi, mai exact, între 10:00 și 16:00. Cu toate că unele persoane tind să creadă că regula se aplică doar pe timpul verii, specialiștii spun că este necesară pe tot parcursul anului. Asta, pentru că norii pot reduce nivelul radiației UV cu numai 50%, așa că aplicarea cremei SPF pe față este esențială. În plus, medicii recomandă folosirea unui produs cu minim 30% protecție pe zonele neacoperite, cum ar fi fața, urechile sau gâtul, atunci când timpul este petrecut în aer liber.

Institutul Național al Cancerului recomandă protecția solară…

Citește continuarea pe RomaniaTV.net

Foarte interesant și..  Raport ONU. Populația planetei va ajunge la peste 10 miliarde de locuitori în următorii ani

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.