Connect with us

INFO ȘTIRI

„De unde știi tu, mă?”. Reactia obraznica a lui Ion Iliescu fata de Cristian Tudor Popescu

Published

on

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, joi, scandalul din jurul interviului acordat de Ion Iliescu pentru cotidianul francez Le Figaro. Ulterior, fostul președinte să nege declarațiile făcute. Ziaristul Paul Cozighian a publicat înregistrarea. „Știu cum arată domnul Iliescu când își dă la o parte această aliură de bunicuţă”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„E ce am vorbit. Nu v-am spus cum e cu disidența din PSD? În PCR nu există disidenți autentici. I-ați văzut pe ăia de la Ponta? Hop, înapoi. Domnul Iliescu e cum v-am spus. Disidența aia de cadru organizat. Știți cum ne-a spus? De unde știi tu, mă? Eram într-un separeu, la un post de radio, în anii 90. Până atunci, Iliescu, cum îl știți, zâmbește frumos, vorbește civilizat și liniștitor. Ne-am retras într-o pauză a emisiunii și am început să-i spun de problema cu disidența dânsului.

I-am spus: a fost o disidență nepopulară. Noi auzisem că ar fi unul Iliescu care a zis ceva. Dar dumneavoastră nu ne-ați spus nimic, nu ați ieșit ca alții din Polonia, Ungaria, Cehia, care au spus populației: nu se mai poate în felul ăsta, cum funcționează partidul. ‘Da, dar am spus într-o ședință că fiii noștri fac lucruri crunte, apropo de ce făceau beizadelele nomenclaturii’. Și ce dacă ați spus? Noi, poporul, n-am știut. Și îi reproșam, iar el a zis: ‘De unde știi tu, mă?’ Și a făcut și un gest spre mine, încât s-a speriat cealaltă persoană, foarte importantă azi, care era lângă noi”, a povestit Cristian Tudor Popescu, joi, la Jurnalul de seară, pe digi24

„Știu cum arată domnul Iliescu când își dă la o parte această aliură de bunicuţă”, a adăugat jurnalistul.

RECOMANDARE
Restaurantele ne ofera cancer pe blat. Ce produse periculoase contine pizza in loc de branza si cascaval

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

INFO ȘTIRI

Varujan Vosganian viseaza si ni-l ofera pe Tariceanu presedinte. „Este un om elegant, civilizat si nu e ticalos”

Published

on

By

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a opinat că liderul partidului său, Călin Popescu Tăriceanu, este o variantă ideală pentru şefia statului român, pentru că e un om elegant, civilizat, nu a fost niciodată ticălos sau lacom şi nu încurajează clientela.

Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a afirmat vineri seară, la Antena 3, că România „ar reintra în normalitate” dacă şeful său de partid, Călin Popescu Tăriceanu, ar câştiga alegerile prezidenţiale din 2019.

„Să vă spun ce nu aş vrea să se întâmple. În 2014 circula o glumă proastă la care românii râdeau cu poftă pentru că avea un substrat real: ‘cine câştigă alegerile, cine rămâne liber’. Aş vrea ca aşa ceva să nu se mai întâmple şi aş vrea ca serviciile de informaţii, procuratura, reţelele externe ale diverselor sisteme de informaţii să nu se amestece”, a declarat Vosganian, citat de Mediafax.

Liderul ALDE a afirmat că nu vrea să aprecieze care ar fi cae mai bună varianta de prezidenţiabil a coaliţiei de guvernare, pentru a nu stârni posibile animozităţi în PSD, însă personal îl preferă pe Tăriceanu.

„Nu vreau să duc discuţia asta care este prematură, pentru că ar trebui să decidem înăuntrul coaliţiei pentru că a aduce argumente în favoarea unuia dintre candidaţi în dauna celuilalt, ar însemna că într-un fel minimalizezi rolul partidului celuilalt şi cei de la PSD s-ar putea simţi ofensaţi de argumentele mele. În legătură cu Călin Popescu Tăriceanu pot să vă spun, din punctul meu de vedere, că este un om elegant, civilizat. În viaţa lui nu a fost nici ticălos, nu a fost înclinat către arghirofilii, nu a fost lacom de bani, nu a mai încurajat clientela. Când nu a mai fost prim-ministru şi-a cărat singur geanta la Parlament. Este un om cu care România ar reintra în normalitate. De aceea eu îl susţin pe Călin Tăriceanu şi am acest argument că am fost împreună şi îl cunosc de aproape 30 de ani”, a menţionat Vosganian, citat de epochtimes.ro

RECOMANDARE
Exista in lumea asta un copac atat de toxic, incat nu poti sta sub el atunci cand ploua
loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***