sâmbătă, decembrie 2, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Deconspirat de spionii americani! La 300 de metri sub Kremlin se află buncărul secret al regimului Putin

Toate structurile sunt legate între ele cu o reţea de metrou, care asigură o evacuare rapidă şi sigură a liderilor ruşi.

În multe state s-au construit pentru conducători și elite adăposturi secrete, aflate în locuri cât mai bine protejate. Locațiile sunt secrete,  serviciile speciale au grijă să le țină bine ascunse. Sunt cazuri, ca cel de față (al buncărului secret de sub Kremlin ), când spionii altor state le deconspiră.

Raportul specialiștilor Departamentului de Apărare al SUA a dat o lovitură grea serviciilor de securitate de la Moscova. Spionii americani au identificat una dintre cele mai importante ascunzători ale președintelui rus Vladimir Putin.

„Sovieticii au construit un adăpost la mare adâncime chiar în centrul Moscovei şi în afara oraşului. Toate structurile sunt legate între ele cu o reţea de metrou, care asigură o evacuare rapidă şi sigură a liderilor ruşi. Aceştia se pot deplasa rapid din birourile de la suprafaţă în adăposturile de sub oraş. Unul dintre cele mai importante adăposturi de mare adâncime este construit chiar la Kremlin, iar altul la Universitatea din Moscova. Acestea sunt la 200-300 de metri sub pământ şi pot găzdui 10.000 de persoane. O linie specială de metrou este amenajată în anumite locuri strategice din Moscova şi duce la aeroportul”, se menționează în raportul americanilor, informează evz.ro.

Știrea este însoțită și de câteva fotografii care arată câte ceva din acest adăpost subteran, creat să protejeze elita rusească în cazul unui război nuclear.

Rușii sunt în alertă, dar nu confirmă  că americanii au avut dreptate.

Făcând o analogie cu România, sub Casa Poporului se află un adăpost subteran, un subiect care astăzi este tratat de oficialități drept fantezie. Vezi mai jos buncărul de sub Casa Poporului.

Buncărul antiatomic al familiei Ceaușescu, construit în secret la 10 metri sub București, dezvăluit publicului larg

 

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

  1. Si, Care vestea? Isi inchipuia cineva ca Guvernul Rusiei (este doar al lui Purtin?) nu are bunker? Sau poate nici Americanii nu au Nenumarate Bunkere.. Alegeti titluri mai normale ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.