Connect with us

INEDIT news

Singura ființă nemuritoare de pe Pământ. Întinerește când vrea ea

Published

on

RECOMANDARE
O creatură gigantică a fost pescuită într-un ocean. Greutatea ei este una incredibilă

Turritopsis Nutricula este o specie de meduză care poate îmbătrâni sau întineri, ceea ce o face, teoretic, nemuritoare.

Majoritatea meduzelor trăiesc de la câteva ore la câteva luni, deşi există şi specii care trăiesc câţiva ani.

Turritopsis Nutricula are însă potențialul de a trăi veșnic, dacă nu intervin alţi factori sau prădători care să-i curme viața.

Ca orice organism viu, ea îmbătrânește, dar are şi particularitatea uimitoare de a inversa acest proces şi de a întineri, având astfel o biologie unică. Procesul de reproducere este similar celorlalte specii de meduză.
Larvele eliminate de femelă se prind de rocile submarine şi formează colonii de polipi interconectați prin tuburi cu ajutorul cărora se hrănesc. Aceștia cresc şi se desprind în momentul în care corpul este complet format. Meduzele sunt purtate de curenți şi îşi procură hrana pe măsură ce o întâlnesc.
loading...

INEDIT news

Cruntul adevăr despre femeile din lagărele de concentrare, în timpul Germaniei Naziste

Published

on

RECOMANDARE
Deputat român: „O indemnizație 9.000 de lei, decentă. Ce pretenții aveţi? Să venim desculţi, în opinci, în blugi?”

Cruntul adevăr despre femeile din lagărele de concentrare. În timpul Germaniei Naziste, femeile sufereau orori de neimaginat.

Unul dintre cele mai mari secrete ale acelor vremuri a ieșit la iveală: multe dintre acestea erau transformate cu forţa în sclave sexuale.

Mult timp, supravieţuitoarele lagărelor de concentrare nu au putut povesti chinurile prin care au trecut, măcinate de ruşine sau spaimă.

Ele sunt victime ale nazismului ce nu şi-au găsit dreptatea nici în ziua de astăzi.

Mai mult decât atât, s-a aflat că bordelurile din cel de-al Doilea Război Mondial nu le serveau doar soldaţilor Wehrmachtului, ci şi prizonierilor din lagăre, în semn de bună purtare.

Această iniţiativă a fost luată la finele lui 1942, prin decretul Reichfuhrer-ului SS, Himmler.Clienţii bordelurilor erau prizonierii care îşi puteau cheltui astfel banii câştigaţi din diverse munci, în loc de mâncare sau ţigări.

Dar, aceste „privilegii” nu se aplicau şi în cazul prizonierilor evrei.

Peste 200 de femei „deserveau” lagărele din Buchenwald, Dachau, Sachsenhausen și Auschwitz.

Sursa: www.tvhappy.ro

loading...
Citește mai departe>>

Facebook

Alte recomandări

Loading...

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***