miercuri, aprilie 17, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Descoperiri uluitoare ținute secrete! De cine au fost construite subteranele care străbat Pământul? Este posibilă călătoria spre centrul planetei noastre?

O descoperire importantă pare a marca secolul nostru: rețelele de tuneluri subterane ar fi  interconectate la nivel mondial. În afară de grote si peșteri, in lume s-au descoperit canale si tuneluri subterane construite, conform cercetătorilor, de civilizațiile antice sau de alte civilizații premergătoare celei umane.

Sergheevka este un cătun din regiunea Moscova. Aici se produc fenomene stranii, mai ales in jurul lacului din apropiere. Întinderea lacustră se numește Bezdonii (Fără fund) și se consideră a fi în legătură cu oceanele, adâncimea lui fiind necunoscută. Chiar și pe hărțile militare, profunzimea lacului nu este clar stabilită, aproximându-se între 150 si 200 de metri.

Poetul rus, Alexandr Blok, scria despre un pădurar care afirma că apa este legată prin canale tainice cu marile oceane ale planetei. Povestea că de-a lungul malurilor s-au găsit epave dispărute in oceane.
În anul 2003, la suprafața apei a apărut o vestă de salvare, cu însemnele marinei militare americane.

După cercetările realizate de autoritățile locale, s-a constatat că vesta aparținea marinarului american Sam Belovski, de pe distrugătorul USS Cole.

In octombrie 2000, in portul Aden, din Yemen, s-a declanșat un atac terorist asupra navei, soldat cu moartea a 17 militari. In urma atentatului, matelotul Sam Belovski a fost dat dispărut, iar trupul său nu a fost găsit niciodată.

Rușii au încă din anii ’70 o ramură de cercetare, care studiază tunelurile, pasajele, grotele subterane create artificial. Știința se numește spelestologie, iar termenul a apărut pentru prima dată in Georgia, intr-un studiu al Manastirii Vardzia, construită într-o peșteră. Cea mai activă grupare de spelestologie, înființată în 1983, este „Mișcarea spelestologică din Leningrad” (LSP). Savanții ruși ai organizației analizează atent ipoteza existentei unor pasaje subterane intercontinentale.

Pe Glob s-au mai găsit galerii antice în Ierusalim, tuneluri pe sub marile piramide din Egipt, canalele subterane săpate dedesubtul Mexicului. Arheologii si oamenii de știință au început să își pună tot mai des întrebarea dacă nu cumva aceste rețele subterane au fost cândva conectate intre ele. Unora nu li s-a putut stabili lungimea exactă.

În zona Volgograd din Rusia exista un lanț muntos, Medveditki, studiat de organizația „Kosmopoisk” (Cercetașii Cosmosului). S-a găsit aici o rețea de tuneluri. Pasajele subterane au diametre de 7 – 20 de metri si, pe măsură ce se apropie de creasta muntelui, se lărgesc, ajungând la 120 de metri.

Foarte interesant și..  Explicații medicale pentru cea mai cruntă durere pe care o simt oamenii: durerea sufletului

Spelestologul rus Anton Anfilov, afirmă că sub Munții Medveditki se află un nod important de tuneluri ce vin din alte regiuni, inclusiv din Caucaz. Cercetătorul susține că de aici se poate pătrunde nu numai in Crimeea, dar si in regiunile nordice din Rusia, tocmai in arhipelagul Novaia Zemlea din Oceanul Înghețat si chiar pe continentul nord-american.

Unii ufologi consideră ca tunelurile sunt încă funcționale, fiind utilizate ca artere de transport, iar imensele camere subterane sunt baze de staționare a unor aparate de zbor neidentificate (OZN).

In Uniunea Sovietica, la începutul anilor ’50, la propunerea lui V.I. Stalin, a fost emis un decret secret al Consiliului de miniștri al URSS, referitor la construirea unui tunel pe sub Strâmtoarea Tatara, care desparte Rusia continentala de insula Sahalin si care leagă Marea Ohotsk, la nord, cu Marea Japoniei, la sud.

În condițiile declanșării războiului rece, pentru a contracara pericolul bazelor militare americane instalate in Japonia, Stalin a ordonat construirea unui pasaj subteran, prevăzut cu cale ferată, între insula Sahalin si Rusia.

Dar in 1953, Conducătorul suprem moare si proiectul este abandonat. După destrămarea imperiului sovietic, planul strict secret a fost dat publicitarii si, in 1991, L.C. Berman, doctor in științe fizico-mecanice, o specialista care lucrase ani de zile in acest tunel, a făcut dezvăluiri senzaționale. Ea a mărturisit că tunelul fusese săpat din timpuri imemoriale, posibil de către o altă civilizație. Tunelul fusese trasat si construit ținând cont de geologia dificilă a solului de sub fundul apelor.

In Rusia martorii vorbesc de un număr mare de OZN-uri care au fost văzute ca mingi de foc.

Citește mai mult la: secretulcunoasterii.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.