Connect with us

Din lume

Descoperiri uluitoare ținute secrete! De cine au fost construite subteranele care străbat Pământul? Este posibilă călătoria spre centrul planetei noastre?

Published

on

O descoperire importantă pare a marca secolul nostru: rețelele de tuneluri subterane ar fi  interconectate la nivel mondial. În afară de grote si peșteri, in lume s-au descoperit canale si tuneluri subterane construite, conform cercetătorilor, de civilizațiile antice sau de alte civilizații premergătoare celei umane.

Sergheevka este un cătun din regiunea Moscova. Aici se produc fenomene stranii, mai ales in jurul lacului din apropiere. Întinderea lacustră se numește Bezdonii (Fără fund) și se consideră a fi în legătură cu oceanele, adâncimea lui fiind necunoscută. Chiar și pe hărțile militare, profunzimea lacului nu este clar stabilită, aproximându-se între 150 si 200 de metri.

Poetul rus, Alexandr Blok, scria despre un pădurar care afirma că apa este legată prin canale tainice cu marile oceane ale planetei. Povestea că de-a lungul malurilor s-au găsit epave dispărute in oceane.
În anul 2003, la suprafața apei a apărut o vestă de salvare, cu însemnele marinei militare americane.

După cercetările realizate de autoritățile locale, s-a constatat că vesta aparținea marinarului american Sam Belovski, de pe distrugătorul USS Cole.

In octombrie 2000, in portul Aden, din Yemen, s-a declanșat un atac terorist asupra navei, soldat cu moartea a 17 militari. In urma atentatului, matelotul Sam Belovski a fost dat dispărut, iar trupul său nu a fost găsit niciodată.

Rușii au încă din anii ’70 o ramură de cercetare, care studiază tunelurile, pasajele, grotele subterane create artificial. Știința se numește spelestologie, iar termenul a apărut pentru prima dată in Georgia, intr-un studiu al Manastirii Vardzia, construită într-o peșteră. Cea mai activă grupare de spelestologie, înființată în 1983, este „Mișcarea spelestologică din Leningrad” (LSP). Savanții ruși ai organizației analizează atent ipoteza existentei unor pasaje subterane intercontinentale.

Pe Glob s-au mai găsit galerii antice în Ierusalim, tuneluri pe sub marile piramide din Egipt, canalele subterane săpate dedesubtul Mexicului. Arheologii si oamenii de știință au început să își pună tot mai des întrebarea dacă nu cumva aceste rețele subterane au fost cândva conectate intre ele. Unora nu li s-a putut stabili lungimea exactă.

În zona Volgograd din Rusia exista un lanț muntos, Medveditki, studiat de organizația „Kosmopoisk” (Cercetașii Cosmosului). S-a găsit aici o rețea de tuneluri. Pasajele subterane au diametre de 7 – 20 de metri si, pe măsură ce se apropie de creasta muntelui, se lărgesc, ajungând la 120 de metri.

Spelestologul rus Anton Anfilov, afirmă că sub Munții Medveditki se află un nod important de tuneluri ce vin din alte regiuni, inclusiv din Caucaz. Cercetătorul susține că de aici se poate pătrunde nu numai in Crimeea, dar si in regiunile nordice din Rusia, tocmai in arhipelagul Novaia Zemlea din Oceanul Înghețat si chiar pe continentul nord-american.

Unii ufologi consideră ca tunelurile sunt încă funcționale, fiind utilizate ca artere de transport, iar imensele camere subterane sunt baze de staționare a unor aparate de zbor neidentificate (OZN).

In Uniunea Sovietica, la începutul anilor ’50, la propunerea lui V.I. Stalin, a fost emis un decret secret al Consiliului de miniștri al URSS, referitor la construirea unui tunel pe sub Strâmtoarea Tatara, care desparte Rusia continentala de insula Sahalin si care leagă Marea Ohotsk, la nord, cu Marea Japoniei, la sud.

În condițiile declanșării războiului rece, pentru a contracara pericolul bazelor militare americane instalate in Japonia, Stalin a ordonat construirea unui pasaj subteran, prevăzut cu cale ferată, între insula Sahalin si Rusia.

Dar in 1953, Conducătorul suprem moare si proiectul este abandonat. După destrămarea imperiului sovietic, planul strict secret a fost dat publicitarii si, in 1991, L.C. Berman, doctor in științe fizico-mecanice, o specialista care lucrase ani de zile in acest tunel, a făcut dezvăluiri senzaționale. Ea a mărturisit că tunelul fusese săpat din timpuri imemoriale, posibil de către o altă civilizație. Tunelul fusese trasat si construit ținând cont de geologia dificilă a solului de sub fundul apelor.

In Rusia martorii vorbesc de un număr mare de OZN-uri care au fost văzute ca mingi de foc.

Citește mai mult la: secretulcunoasterii.ro

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Din lume

Mesaje amuzante și nu numai pentru Noul An! Dacă ești în pană de inspirație intra aici

Published

on

By

O publicație online redă mai multe urări pentru Noul An, dintre care le-am selectat pe cele din rândurile de mai jos:

“Viaţa mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”;

“Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!”;

„Căţeluş cu părul creţ
Să ai jeep-ul în coteţ
Să ai vilă cu piscină
Pe Madonna ca vecină
O lopată pentru bani
La anul şi la mulţi ani!”;

„Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”;

”Fie-vă verde dolarul,
Şi de whisky plin paharul,
Şi încă unul cu vin,
Pentr-un 2017 plin!”;

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”;

”Ieri e istorie, mâine e mister, azi este un dar. Un dar de împărţit cu cei dragi. La mulţi ani şi un an nou fericit!”;

”Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an!”;

”Înainte să mă îmbăt şi să încep să dansez pe mese, permite-mi să-ţi urez La Mulţi Ani!”;

”Prietenilor mei le urez pace, sănătate şi multă dragoste. Glumesc, le urez cât mai puţină muncă şi mulţi bani. La mulţi ani!”;

Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Sa-ti cada in cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulți ani!

”Angelina Jolie, Brad Pitt, Kim Kardashian, Beyoncé, George Clooney şi EU! Oamenii celebri îţi urează La Mulţi Ani!”;

”Fie ca toate rezoluţiile de Anul Nou să dureze la fel de mult ca necazurile! La mulţi ani!”;

”Într-adevăr vei fi mai bătrân, mai plinuţ, dar nu îţi vei pierde din înţelepciune! La mulţi ani!”.
Dintre cele serioase puteți alege:

 “E cumpăna dintre ani! Sa privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, in jos cu înțelegere si in sus cu recunoștință! Speranța ta va deschide poarta spre un An Nou plin de bucurii si împliniri. La mulți ani!”

Îți urez, ție si familiei tale, multa sănătate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sărbătoare sa va aducă numai fericire in casa si familie!

„Un an mai bogat in împliniri, mai înalt in aspirații si plin de succese. La mulți ani!”

„Gânduri bune fug spre voi, sănătate si noroc! Sărbători fericite si un An Nou de poveste! La mulți ani!”

„Gândiți-vă la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteți sa treceți prin aceasta poarta in noul an si sa luați cu voi doar lucrurile si gândurile bune. LA MULTI ANI!”

„Pentru anul ce vine iți doresc: pace in suflet, bucurie fără margini, sănătate cat cuprinde, credința in bine si săruturi o mie!”

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***