miercuri, mai 29, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Destinațiile turistice care te-ar putea face influencer pe Instagram. Unde să călătorești pentru mai multe like-uri

Dacă vrei să afli care este topul celor mai „instagramabile” destinații din lume în 2024, conform contului Instagram Big 7 Travel, cunoscut pentru specializarea sa în turism, ai nimerit, fără niciun dubiu, unde trebuie.

Analizând numărul de hashtag-uri și vizualizările TikTok pentru fiecare loc, acest top este rezultatul opiniilor exprimate de 1,5 milioane de utilizatori de internet.

Londra, primul loc în clasament

Londra ocupă locul întâi în acest clasament, fiind considerată unul dintre cele mai atrăgătoare orașe pe rețelele sociale.

Parisul se menține ferm pe poziția a doua, cu un număr impresionant de hashtag-uri și vizualizări TikTok. New York-ul se clasează pe locul trei, iar în top 5 mai regăsim, de asemenea, locuri ca Turcia (Istambul) sau chiar Nepal.

Bali nu putea lipsi din acest top Instagram, așa cum deja ți-ai dat seama, fiind o destinație de vis pentru mulți călători. Insula indoneziană se află pe locul șase și impresionează cu peisajele sale incredibile, resorturile luxoase și plajele exotice, unde turismul capătă, parcă, o nouă față.

Nici SUA nu „scapă” de Instagram

Chicago ocupă locul șapte, iar Sri Lanka se remarcă prin ruinele sale budiste, safari-uri și templele superbe de care te poți…

Continuarea articolului pe playtech.ro

Foarte interesant și..  A apărut un nou păcat: EPILAREA. Aceasta este în strânsă legătură cu modul în care ne îmbrăcăm, fiind o „consecinţă a indecenţei”

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.