miercuri, aprilie 17, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE legate de LOVITURA DE STAT din Decembrie ’89! Magistrații nu au audiat un personaj-cheie!

Procurorii au descoperit că au simulate ținte false pe radarele militare.

Alte dezvăluiri cutremurătoare despre Dosarul Revoluției au fost prezentate la Digi24! Echipamente militare aduse pentru a simula o invazie, răniți împușcați în Spitalul Militar!

Procurorii militari care se ocupă de Dosarul Revoluţiei verifică piste noi. Declaraţiile multor martori, dar şi acte din unităţile militare confirmă că în zilele Revoluţiei au fost aduse în Bucureşti echipamente militare care să imite sunetele unor elicoptere şi avioane de luptă. Mai mult, radarele armatei indicau faptul că România este invadată de un inamic care ataca din toate părţile. Erau, de fapt, ţinte false puse intenţionat

Toate acestea au fost puse la cale de un personaj care este cunoscut de procurori dar care până acum n-a fost audiat sau inculpat!

Procurorii care instrumentează dosarul Revoluției în prezent spun că se poate afla adevărul, în ciuda timpului care a trecut, deoarece în cei 27 de ani de când a fost deschisă această anchetă, au fost audiat sute de persoane care au dat detalii clare și importante, dar care au fost ignorate atunci de magistrați.

Procurorii afirmă că au fost aduse echipamente militare care simulau zgomotul de elicoptere și de avioane militare la ordinul unei persoane nominalizate în dosar, dar care nu a fost niciodată audiată de procurori.

De asemenea, procurorii au descoperit că au fost simulate ținte false pe radarele militare. Astfel, în 23 și 24 decembrie pe radarele militare apăreau 1300 de elicoptere, potrivit declarațiilor specialiștilor militari. Dar când a verificat Aviația Militară s-a descoperit că acestea nu existau. Scopul acestor ținte false era de a genera o stare de război.

Procurorii au mai arătat că de-a lungul anilor nu au fost verificate informațiile potrivit cărora s-a deschis focul asupra persoanelor internate la Spitalul Militar.

Foarte interesant și..  60% dintre animalele sălbatice au pierit! „Ultima generaţie” care poate stopa acest fenomen teribil şi salva natura

Sursa: comisarul.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.