marți, noiembrie 28, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Poporul meu trebuie să afle! La nivel global “cărțile sunt făcute”! Oamenii ăștia sunt prea deștepți și prea puternici!”

Pe la începutul anilor 2000, Marius Tucă realiza, seară de seară, un talk-show care avea la acea vreme o audienţă foarte mare. Într-una dintre emisiuni l-a avut că invitat pe renumitul economist şi academician Anghel Rugină, profesor universitar de anvergură mondială, corespondent al Academiei Statelor Unite, şef de comisii economice şi consilier în diferite guverne americane, dar care, din păcate, s-a stins din viaţa de ceva timp.

Dezvăluirile lui de la aceea vreme au fost privite că scenarii SF de catre opinia publică, dar şi de cea mai mare partea a clasei politice de la aceea vreme. Timpul a trecut, Anghel Rugină s-a înălţat la ceruri, dar mărturisirile acestuia din acea emisiune ar trebuie să le dea mult de gândit celor care astăzi sunt la butoanele României- Orban şi Iohannis, dar şi celor care s-au perindat în ultimii zece ani, fie că se numesc Tăriceanu, Boc, Ponta, Dragnea sau Băsescu.

Conform ZiuaNews, dezvăluirile lui Anghel Rugină rememorate astăzi schimbă total viziune despre cine conduce lumea şi cine conduce România. “Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate, care trăiesc “ca în sânul lui Avraam”! Oamenii ăşţia dețin puterea absolută pe planetă. În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico- ştiinţifice, multe ţinute în secret, au la dispoziţie, în toate ţările lumii, institute de cercetări psiho-sociologice, cu ajutorul cărora ţîn sub control toate popoarele planetei. Acestea le indică̆ personajele politice cele mai “potrivite” pentru a “câştiga alegerile”, în mod “democratic” în cele mai importante state ale lumii; importante nu numai că număr de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară sau prin poziţia lor strategică. Practic toţi conducătorii statelor importante ale planetei sunt “aleşi” cu “binecuvântarea” acestui “GRUP”, şi toţi cei aleşi nu fac altcevadecât să pună în practică “directivele” trasate de acesta”.

Atunci, un telespectator l-a întrebat telefonic dacă şi România face parte dintre ţările vizate de “GRUP”?

Da. Şi că dovadă vă aduc faptul că, înainte cu două luni de alegerile din 2000, persoana care a că̂ştigat alegerile prezidenţiale, a fost în vizită “privată” în Statele Unite, iar la două să̆ptămă̂ni de la că̂şţigarea alegerilor, primul ministru proaspăt numit a făcut acelaş̧i lucru. Au fost amândoi să-şi ia „foaia de drum”

„Adică dumneavoastră vreţi să spuneţi că pe preş̧edintele nostru ni l-au ales americanii?”, a replicat telespectatorul.

Nu o spun eu. Aş̧a este. Numai că nu americanii, ci “GRUPUL” care conduce. În America a avut loc doar acceptarea şi instruirea personajelor.

Telespectatorul a fost iritat de replica renumitul economist şi l-a acuzat pe aceste de interese ascunse, dar răspunsul lui Anghel Rugină a fost unul magistral.

Dragă domnule, te felicit!… Te felicit că ai ajuns la vârsta la care ai capul plin de păr alb şi că ai trăit până acum cu impresia că ai putere! Că votul tău contează! Poţi să mori fericit în cazul ăsta! Eu nu am vorbit pentru cei care au vârsta şi convingerile dumitale. Eu am vorbit pentru cine are urechi să audă şi minte să înţ̧eleagă!.. În ceea ce priveşte votul, nu uitaţi vorbele lui Stalin, care zicea că nu contează cine şi ce votează, contează doar cine numără voturile! Astăzi cu voturile centralizate electronic treaba asta a devenit un simplu joc pentru un informatician: cu un program deştept, printr-o simplă atingere a unei anumite taste, voturile in plus ale unui candidat se adună discret la cel care trebuie să iasă. Îmi spui că nu şţii ce interes am… Am interesul că POPORUL MEU SĂ̆ AFLE… Să afle şi SĂ ÎNŢELEAGĂ̆!… Să înţ̧eleagă că la nivel global “cărţile sunt făcute”! Oamenii ăşţia sunt prea deştepţi şi prea puternici!…” Dar cine sunt acei oameni? „ Pe oamenii ăşţia nu-i cunoaşte nimeni… Adică nimeni dintre “muritorii de rând”! Ce, sultan? Ce, Bill Gates? Ăşţia sunt mici copii, pe lângă cei din “GRUP”!

Trebuie să înţ̧elegeţi că adevăraţ̧îi bogaţi ai lumii nu apar în nici un top, al niciunei reviste… Se bucură de anonimat pentru că astfel să aibă libertate deplină de mişcare. Doar un număr limitat de persoane, alese pe sprânceană, cunoaşte identitatea unora dintre ei, alte persoane “alese”, cunosc pe altele, şi tot aş̧a. Nimeni nu poate pune toate piesele acestui puzzle împreună… Nici măcar preş̧edinţîi marilor state ale lumii. Directivele ajung la ei prin interpuşi. V-am spus că este vorba despre oameni deosebit de inteligenţi şi despre o organizare perfectă!…”Sunt şi evrei dar nu sunt majoritari!”… “Sunt şi arabi? Că ăştia au petrol…”…

Foarte interesant și..  Modelul suedez-soluție pentru o Românie mai bună: politicieni fără privilegii, fără imunitate si transparenta in cheltuirea banilor publici

Dragii mei, sunt reprezentanţi de peste tot, într-o proporţie echilibrată. În asta şi constă succesul “GRUPULUI”, deciziile în interiorul lui se iau într-un mod absolut democratic, iar locul în acest “GRUP” se moş̧teneşte, pe principii monarhice, cei ce urmează să între fiind foarte bine testaţi şi pregătiţi în acest sens…Se zice că acest “GRUP” a luat fiinţă cam pe la începutul anilor 1800, cu scopul declarat de a prelua conducerea lumii. Prima mişcare cu relevanţă la nivel planetar ar fi fost iniţierea valului de revoluţîi din Europa anilor 1848. Apoi “GRUPUL” a încercat preluarea puterii pe tot globul prin intermediul ideologiei comuniste.”…

Deci totul este al tuturor şi în particular al nimănui. Şi chiar dacă nu sunt ale nimănui, după victoria planetară a comunismului, aceste bunuri trebuiesc totuşi “administrate” de cineva. Şi de ce acel cineva n-ar putea fi un “GRUP”, de administratori la nivel mondial de, să zicem… 250-300 de persoane!… “

Toată lumea rămâne mută. Inclusiv Marius Tucă… Şi domnul profesor a continuat:

Toate mişcările de rezonanţă mondială̆ de după̆ 1848, s-ar fi produs cu acceptul acestui “GRUP”. Totul bine studiat. Totul cu un scop precis. Bineînţ̧eles că au apărut şi evenimente neprevăzute. La un moment dat, liderii comunişţi, supuşi unei propagande deşănţ̧ate cu scopul creării cultului personalităţîi, pe criterii de marketing politic, au început ei înşişi să creadă în ceea ce propovăduiau şi să se creadă nişte zei în viaţă, aş̧a că au scăpat de sub control. Şi atunci a fost nevoie de crearea unei ideologii care să contrabalanseze comunismul şi anume fascismul. Şi aş̧a a pornit cel de-al doilea război mondial… Şi când şi fascismul a început să aibă derapaje i s-a opus o coaliţie mondială şi pentru că nu fusese înfrânt comunismul “independent”, a fost nevoie de un “război rece”, care s-a încheiat aşa cum ştim cu toţîi, cu victoria “GRUPULUI”, asupra copilului rebel – comunismul! Acum suntem în faza în care “GRUPUL” se concentrează asupra unei noi strategii de putere şi anume “GLOBALIZAREA”. Au fost create organisme la nivel global în sprijinul acestui concept: NATO, G8, G20, FMI, Banca Mondială̆, BERD, Comunitatea Europeană, etc… Trebuie să recunoaş̧tem că acest “GRUP” a avut un rol foarte important în menţinerea unui echilibru strategic la nivel mondial. În perioada dominaţiei acestuia, nivelul de trai al populaţiei a crescut în mod constant, nu peste tot e drept dar încă se mai lucrează la acest lucru prin intermediul organismelor mondiale controlate de “GRUP”. De asemenea, nivelul tehnologic a cunoscut un progres uriaş̧ care nu ar fi fost posibil fără direcţionarea resurselor necesare în acest sens.

Drepturile omului” sunt impuse permanent pe ordinea de zi a tuturor reuniunilor la nivel mondial, sau regional, acolo unde acestea nu sunt la înălţimea momentului. În general se impune o nouă ordine mondială, care încearcă să înlăture haosul, anarhia şi pericolele potenţiale la nivel planetar… V-am spus că este vorba despre persoane deosebit de inteligente. E drept, uneori sunt mai răi câinii, ca stăpă̂nii, dar sunt sigur că la momentul oportun, stăpănii îşi vor pune căinii cu botul pe labe!…”

Însă, Marius Tucă uimit de afirmațiile lui Anghel Rugină încearcă să afle dacă acestuia nu îi este frică să facă asemenea dezvăluiri.

Replica renumitul economist a fost: “În primul rând, am o vârstă: “mi-am trăit traiul, mi-am mâcat mălaiul”, şi apoi sunt lucruri, repet, deja cunoscute, iar scopul pentru care am făcut-o este de a limpezi cumva apele şi de a potoli spiritele înfierbântate din România, care încă mai cred că tot ceea ce zboară se mănâncă!…”

Tucă insistă: “Şi noi ce trebuie să facem?”.

“Aici am vrut să ajungem cu discuţia noastră!… Pentru noi, important este să ne facem viaţa frumoasă în jurul nostru. Să lăsăm gândurile mari, la scară internaţională, că acolo jocurile sunt făcute şi echilibrele nu trebuiesc rupte! Nu avem nici informaţiile, nici competenţa, nici resursele şi nici mijloacele necesare să acţionăm la un nivel atât de înalt. Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi…”, a avertizat Anghel Rugină.

Acum, orice comentariu despre profeţiile lui Anghel Rugină este de prisos!

Sursa articolului ziuanews.ro

Articole asemănătoare

33 COMENTARII

  • Mda se pare ca asa este .Nu prea au avut succes cu CHINA & RUSIA , s au mai prins si alti de figura in principiu cei care au alcatuit BRICS .Desigur vor incerca sa deturneze BRICS ul & parteneri de la scopul lor declarat: de a scapa de sub hegemonia „GRUP ului ” Cateva dovezi in ac sens este situatia din SIRIA , anume GRUPU ul nu si a atins oboectivele datorita ” intruziunii” RU & partner ( CHINA & Iran ) . In final dl ANGHEL R ne recomanda concluzia : „DESI CUNOASTETI MARE PARTE DIN ADEVAR nu SUNTETI CAPABIL SA FACETI PRE MULTE „!!! asa ca fiti obedienti si asa NU aveti nici o sansa !De asemeni disculpa actiunile GRUP ului enuntand bunele lui intentii !!! Altfel spus este un rau necesar si uneori este chiar bun !!! OARE chiar asa sa fie ? In opinia mea singurele valori ale grupului sunt : AVERE, PUTERE si PLACERE . Din tot ac ecuatiediscurs este scoasa variabila primordiala DUMNEZEU !!! Sa nu uita ca suntem copii ai lui DUMNEZEU mmm de aici decurg multe !!! SIMPLU zis , nu vom fi lasati de TATAL NOSTRU sa fim bataia de joc au unor „oameni f inteligenti „Sa nu uitam ca ac grup este asa zis infiintat in anii 1800 copiii lui DUMNEZEU au o varsta ceva mai mare datorita purtarii lui de GRIJA . Iar in final adaug ce ce a zis un om „SECOLUL 21 VA FI RELIGIOS SAU NU VA FI ” Se pot trage cateva concluzii interesante de aici mai ales in legatura cu GRUPUL

 1. Daca zice ca este economist ,este impostor . Paote sa aiba cate titluri zice ca are si inca pe atat , Lege4a valorii se va aplica intotdeauna si oricum . ceea ce se intampla acum este o lucratura . Chiar a unui grup . Dar un grup altit de popoare . Ghici care institutie are aceasta putere . ?

 2. Exista un sambure de adevăr …sa vedem ce guvern sa ales …adica acesti tehnocrati care si eu cred ca se stia demult…santem un pic orbi asta este adevărul…cine este acest Ciolos ???

 3. Moshul asta, saracul , era ” dus cu pluta ” si nu stiu cine a avut ideea sa-l lanseze ca pe un mare ” economist ” de talie mondiala ! L-am ascultat la TV ,pe vremea aceea , avea niste idei de secolul XIX , spunea printre altele ca Romania ar trebui sa treaca la moneda de aur ( leul aur ) si alte bazaconii de acest gen ! Dumnezeu sa-l ierte ca s-a dus demult dintre noi ,DAR IDEILE LUI NASTRUSNICE NU ERAU DE „BAGAT IN SEAMA” ! Lasati-l acolo unde este , odihneasca-se in pace , nu mai lansati „bazaconiile ” lui !

 4. Replica a dat-o intervievatul la final, trimitandu-i la liniste si cumpatare pe cei ce s-ar aprinde:
  „Pentru noi, important este să ne facem viaţa frumoasă în jurul nostru. Să lăsăm gândurile mari, la scară internaţională, că acolo jocurile sunt făcute şi echilibrele nu trebuiesc rupte! Nu avem nici informaţiile, nici competenţa, nici resursele şi nici mijloacele necesare să acţionăm la un nivel atât de înalt. Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi…”

  No comments!

  • Sa ne protejam mediul care cel pe care la distrus austriecii si americanii ? sa ne traim viata linistiti fara locuri de munca sau muncind ore in sir pe un salar de nimic . Daca grupul asta exista intradevar ori a luoato razna ,ori vrea sa distruga europa.

 5. Ati auzit de ” ILUMINATI ” ? Acesta este grupul care dirijeaza Planeta , iar daca ne raportam la cele scrise in Biblie , ei sunt asa-zisa ” turma si un pastor ” . Ei detin toate informatiile si ne manipuleaza ( indirect ) dupa bunul lor plac . Cititi despre Iluminati si veti avea o alta viziune asupra evenimentelor !

 6. Prima masura de protectie este SA NU MAI FACI COPII, DACA STII CLAR CA SUNT PREDESTINATI ROLULUI DE SLUGI. Deci, tot ce putem face este SA NE TRAIM TRAIUL LINISTIT SI SA NU FACEM COPII, SA NU CONSUMAM MAI MULT DECAT STRICTUL NECESAR PENTRU TRAIUL DECENT (hrana, igiena, somn si timpul ramas – dedicat culturalizarii stiintifice) si ATAT.

  • Odihna vesnica ptdomnul Anghel Rugina .Aprind o luminare pt sufletul lui.A vrut sa introduca imediat dupa1990 leul de argint; era posibil aveam rezerve in banca Nationala dar tradatorii si cozile de topor n-au vrut[Iliescu Isarescu s.s.m.d.].Suntem ocupati de tradatori care au tot la dispozitie si manipuleaza pe amariti.Nadejdea mea e numai la Bunul Dumnezeu ca aici e greu……

  • Odihna vesnica marelui savant patriot Anghel Rugina . Amaprins o luminare pt sufletul lui !In 1990 a vrut sa introducem leul de argint .Era posibil ,aveam suficiente rezerve de argint in BNR dar n’au vrut Ilici Mugur Isarescu Si toti securistii din comertul ext care aveau de luat banii si creantele inlei vechi.Suntem sufocati de spioni ,tradatori cozi de topor s.s.m.d ! Singura nadejde e la DUMNEZEU…..

 7. Cine conduce lumea?
  1) omul ?
  2) banul ?
  3) legea ?
  4) puterea ?
  5) minciuna ?
  Nici una ! Dar totusi sintem condusi . De cine ?
  Si dupa marile cercetari ateeiste si dupa biblie pamintul este laboratorul cuiva . PUNCT

 8. Concluzie: Stati linistiti si asteptati sa vi se introduca chip-ul. Ce spune e f probabil adevarat dar daca afla destula lume despre asta grupul ar putea fi „detronat”.

 9. Acum lupta mare la noi e zacamintul urias gasit in Marea Neagra care nu ca le iau apararea dar PSDistii nu l au dat cum au vrut strainii. Sa vedem acum PNListii

 10. Da, exista oameni foarte bogati (un grup) si sunt interese, care cred ca ei conduc lumea. Dar ei sunt condusi de „domnul vazduhului”, care este „dumnezeul veacului acestuia” si ei cauta pe orice cale sa indeparteze pe om de Dumnezeul adevarat.
  Insa ceea ce este bine de stiut este faptul ca Dumnezeu are totul sub control. Deci nu numarul mare de voturi face ca cineva sa fie pus intr-o anumita pozitie, ci decizia lui Dumnezeu. El ridica pe cine vrea si coboara pe cine vrea, asa ca nici numarul mare de votanti, nici cei votati, nici chiar acel grup de care se vorbeste si nici macar cel ce conduce acel grup (diavolul) nu are puterea decizionala, ci Dumnezeu.
  Ziua Domnului va veni in curand si El va judeca tot pamantul. Singurii oameni care sunt salvati sunt cei care cred cuvantul lui Dumnezeu se incred in El si implinesc toate poruncile Lui.

 11. Cand se ajunge la supraviețuirea individuala , va garantez ca nu mai conteaza cine esti mahar sau sclav , viața e fragilă, iar sistemele se bazeaza inca pe decizii umane. Oricand acest echilibru poate dispărea, mai ales atunci cand li se urca prea mult la cap si se cred zei.Luati exemplul Egiptului antic.Totul se poate face fum intr-o secunda, mai ales daca pot aparea idei nastrusnice cum ar fi de exemplu micșorarea populatiei pe planeta.Toti suntem călători pe acest pamant sau univers si calatoria are un inceput si un sfarsit.Sunt oameni care au mutat muntii cu mintea, dar probabil ca ne meritam si aceasta soarta de a fi condusi ca nu facem ce trebuie cu libertatea care ne-a fost data de la nastere.

 12. „Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi…”

  – Cum putem să ne comportăm civilizați când toate libertățile și mijloacelor de supraviețuire ne sunt suprimate rând pe rând?
  – Cum putem să ne educăm copiii când sistemul educațional le spală creierele iar sistemul social nu le oferă nici un viitor?
  – Cum putem să ne protejăm mediul, când prin lege îl distrugem?
  – Cum să îți trăiești viața liniștit când îți pasă de toate cele de mai sus?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.