sâmbătă, iulie 13, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Ați auzit de dieta spectaculoasă a japonezilor cu banane și un pahar de apă călduță care te face să slăbești 4 kg într-o săptămână?

Totul a început de la un medic japonez, Hitoshi Watanabe care a împărtășit tuturor propria sa experiență de pierde în greutate. El a povestit lumii despre dieta cu banane de dimineață, care a devenit ușor ușor populară în Japonia, în America și apoi s-a vorbit de ea în toată lumea. De ce a devenit atât de populară această dietă? Pentru că nu este o dietă drastică și strictă.

Dieta japoneză cu banane, conform medicului Hitoshi Watanabe presupune că pentru a pierde rapid în greutate, trebuie doar să înlocuiți micul dejun obișnuit cu banane și un pahar de apă călduță.

Hitoshi Watanabe spune că combinația de banane cu apă caldă poate accelera metabolismul, așa că o persoană care aderă la o dietă cu banane poate mânca în restul zilei ce mânca și până acum și tot va slăbi. Totuși există restricția de a nu mai mânca absolut nimic după ora 20:00 și de a sta departe de alte băuturi decât apa.

Bananele sunt fructe încărcate cu enzime digestive care alimentează sistemul, iar consumul de banane dimineața poate reîncărca metabolismul și te poate satura într-o anumită măsură, împiedicându-te astfel să mănânci în exces. De asemenea, sunt o sursă bună de potasiu și fibre care reglează grăsimea corporală, luptă împotriva toxinelor și energizată organismul.

În dieta japoneză cu banane, banana este principalul și adesea singurul produs care poate fi consumat la micul dejun. Este indicat să consumați o singură banană mai mare, la micul dejun sau două mai mici.

Bananele trebuie să fie neapărat proaspete – nu decongelate și nici gătite în niciun fel. Bananele necoapte conțin mult amidon stabil, din cauza căruia oamenii se simt plini. Ca urmare, procesul de ardere a grăsimilor este mai intens dacă consumați banane mai verzi. În toate celelalte mese vă puteți bucura de meniul zilnic obișnuit, totuși este recomandat să urmați câteva reguli simple care vă vor ajuta să slăbiți mai mult.

Foarte interesant și..  Nuca, medicamentul natural de sezon. Este recomandată pentru stomac, inimă, sistem nervos! Ce efecte au mierea și nucile?

Nu mâncați în exces până vă simțiți plin sau „satul”.

Încercați să luați cina la ora 18:00, dacă nu reușiți, în niciun caz nu depășiți ora 20:00.Pentru prânz și cină, deserturile sunt excluse din meniu. Bea multă apă și evită alte lichide.

Apa să fie călduță și este bine să o beți în înghițituri mici.Apa călduță îmbunătățește digestia și reduce senzația de foame. După masă și între mese, se recomandă să se bea numai apă. Poate fi excepție un ceai sau o cafea în intervalele dintre mese. Totuși, excluderea cofeinei din alimentație contribuie la normalizarea nivelului de glucoză din sânge și la scăderea apetitului.

Dieta japoneză cu banane accelerează metabolismul și reduce probabilitatea de a mânca în exces în timpul zilei.Și nu putem zice că este așa drastică. Sănătatea este un lucru valoros, de aceea este important să avem grijă de ea.

Articole asemănătoare