luni, iunie 24, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Doctorulzilei.ro * Alimentul ce combate cancerul.Descoperirea unui fitoterapeut

Imagine creată cu AI.

Din cuprinsul articolului

Alimentul care combate cancerul. Specialistul în onco-nutriție, Marius Văduva, a dezvăluit în exclusivitate un aliment care, dacă ar fi consumat frecvent de către oameni, ar putea reduce cel puțin 50% din cazurile de cancer sau chiar să le elimine complet.

Acest aliment este peștele, sau mai exact suplimentele alimentare bogate în Omega 3. Văduva, expert în onco-nutriție, a făcut această descoperire în timp ce încerca să ajute la vindecarea soției sale de cancer.

„O tumoare de 14 centimetri a soției mele, în 2014, ne-a dat viața peste cap… Și am luat decizia atunci să începem să ne uităm la corp, în primul rând la corpul ei. Fiind vegetariană de 20 de ani – și vegană! – cu 4 ani înainte de a face această tumoare. Dacă un om care consumă apă plată și ceai, niciodată suc, niciodată cafea, niciodată alcool, face o tumoare de 14 centimetri, atunci noi, ăștialalți, care mai gustăm?”, a declarat Marius Văduva, la antena3. 

Alimentul care combate cancerul

Acesta a fost momentul în care a început să cerceteze și să analizeze cazurile altor pacienți diagnosticați cu cancer. Descoperea că aceștia aveau în comun un dezechilibru major în raportul dintre Omega 3 și Omega 6.

„Situația se aplică și în cazul vegetarianismului. Corpul uman nu produce acizi grași; aceștia provin exclusiv din alimentație. Din păcate, majoritatea plantelor consumate, fie gătite sau crude, sunt bogate în acizi grași Omega 6. Raportul ideal între Omega 3 și Omega 6 în corpul uman este de 1:3, adică pentru fiecare…

Citeste articolul integral pe doctorulzilei.ro AICI

Foarte interesant și..  Doctorulzilei.ro * Leguma care REDUCE cu 36% riscul de HIPERTENSIUNE arterială

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.