vineri, mai 24, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Doctorulzilei.ro * Băutura magică care ajută la ameliorarea tuturor durerilor

Din cuprinsul articolului

Un raport al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a arătat că o alimentație sănătoasă și variată poate contribui la prevenirea bolilor netransmisibile, cum ar fi accidentul vascular cerebral, diabetul, bolile de inimă și cancerul.

Prin urmare, specialiștii recomandă consumul de alimente bogate în minerale, vitamine și nutrienți esențiali pentru conservarea organismului. Ceaiul de hibiscus, cunoscut și sub numele de „apa Jamaicăi”, este unul dintre acestea, fiind o infuzie care oferă diverse beneficii organismului și ajută la scăderea colesterolului.

Ce este ceaiul de hibiscus și cum se prepară?

Ceaiul de hibiscus este o infuzie preparată din petalele uscate ale florii de Hibiscus sabdariffa. Ca atare, este o băutură care poate fi consumată caldă sau rece și, din cauza gustului său amar, este adesea îndulcit cu zahăr, miere sau îndulcitori.

Deși este originar din Africa, este recunoscut și consumat în întreaga lume pentru proprietățile pe care le conține. Revista științifică National Geographic a precizat că această băutură naturală pe bază de plante este cunoscută pentru „puterea sa antioxidantă”.

Care sunt proprietățile ceaiului de hibiscus?

În ceea ce privește aportul său nutrițional, revista a citat Universitatea Harvard pentru a explica faptul că ceaiul de hibiscus conține „potasiu, calciu, magneziu și alte oligoelemente (elemente care se găsesc în cantități foarte mici într-o anumită substanță)”.

În plus, National Geographic a subliniat că ceaiul are beneficii antivirale și „s-a dovedit a…

Citeste articolul integral pe doctorulzilei.ro AICI

Foarte interesant și..  Un culturist și-a pierdut viața la 39 de ani, datorită unei băuturi pe care mulți dintre noi o bem zilnic

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.