miercuri, mai 29, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Doctorulzilei.ro * Fructul care dizvolvă acidul uric, recomandat de specialist

Din cuprinsul articolului

Fructul care dizvolvă acidul uric și menține ficatul sănătos, recomandat de un cercetător român. E vorba de lămâie, un fruct cu multiple proprietăți benefice. Printre numeroasele lor avantaje, se evidențiază capacitatea de a stimula funcția ficatului și de a contribui la dizolvarea acidului uric, aducând beneficii semnificative pentru sănătatea noastră.

Lămâie alcalizează organismul. Acest lucru ajuta la restabilirea echilibrului pH-ului corpului. Ficatul iubeşte lămâile. Acest fruct este un stimulent minunat pentru ficat şi este un dizolvator al acidului uric şi al altor otrăvuri. Lămâile ajută la curăţarea rinichilor.

„Vitamina C contribuie la menţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar în timpul exerciţiilor fizice şi după acestea, la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, gingiilor şi dinţilor.

De asemenea, ajuta la normalizarea metabolismul energetic şi la funcţionarea normală a sistemului nervos, menţine sănătatea psihică, ajuta la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ”, explica cercet. dr. Horaţiu Albu, master în bologia moleculară dezvăluie ce fructe și legume detoxifiază ficatul și elimină substanțele nocive din organism.

Lămâile stimulează regenerarea ficatului

Ficatul, un organ vital din corpul nostru, îndeplinește o serie de funcții esențiale, inclusiv detoxifierea substanțelor nocive din sânge și secreția de bilă, care ajută la digestie. Lămâile…

Citeste articolul integral pe doctorulzilei.ro AICI

Foarte interesant și..  Obligatoriu pentru buletin, de ce ai nevoie pentru cartea de identitate. România, printre ultimele țări din Europa care te obligă să ai casă sau apartament

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.