joi, mai 23, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Doctorulzilei.ro * Încărcătură energetică din această zonă vindecă boli

Din cuprinsul articolului

Locul din România cu cea mai puternică încărcătură energetică se numește Gura De Rai, iar cei care ajung acolo se revigorează brusc și se pot vindeca de boli. 

Pe platoul Munților Bucegi, în proximitatea Vârfului Omu, se spune că se găsește misteriosul „centru al Pământului”, un loc de conexiune între lumea pământeană și cer, marcat de evenimente neobișnuite.

De la apariția unui curcubeu într-o zi senină, la luminițe albe-lăptoase și scântei ce măsoară un metru în jurul Sfinxului, Gura de Rai devine scena unor fenomene uluitoare.

Există diverse teorii cu privire la locația precisă a Gurii de Rai, însă cei pasionați de munte consideră că acest sanctuar se află pe traseul de la Peștera către Doamnele, mai precis, la poalele Muntelui Doamnele, sau pe itinerariul Cabana Omu – Peștera, pe creasta Doamnelor.

Studiile au confirmat existența unei anomalii magnetice

În acest loc se conturează și un triunghi pitagoreic perfect, compus din vârfurile Omu, Caraiman și Bătrâna, un aspect care alimentează convingerea că această zonă este deosebit de specială. Se spune că Gura de Rai are proprietăți revitalizante pentru corpul uman, vizitatorii ajungând aici nu doar fără oboseală, ci chiar se simt îmbunătățiți după traseul montan parcurs. Fascinați de aceste aspecte, cercetătorii au îndreptat atenția către această zonă cu atribute magice, iar un institut din București a realizat un studiu ce a confirmat existența unei anomalii magnetice neobișnuite la Gura de Rai, cu efecte pozitive asupra organismului.

Se pare că…

Citeste articolul integral pe doctorulzilei.ro AICI

Foarte interesant și..  Dacă îi dai copilului tău un telefon mobil este ca și cum i-ai da un gram de cocaină

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.