Din cuprinsul articolului
Condimentul care reduce efectele îmbătrânirii a fost dezvăluit de Lidia Fecioru. Bioenergoterapeutul prezintă și o rețetă care dă rezultate maxime folosind un condiment a fost folosita in mod traditional in tarile asiatice ca planta medicinala datorita proprietatilor sale antioxidante, antiinflamatoare.
Lidia Fecioru a vorbit despre proprietățile „magice” ale curcumei. Condimentul, potrivi Lidiei, reduce cu până la 25% efectele îmbătrânirii, fiind și un antioxidant puternic. Iată rețeta care dă rezultate.
Curcuma reduce cu până la 25% efectele îmbătrânirii
„Curcuma este o adevărată minunăţie. Este un foarte bun antioxidant şi ajută la refacerea colagenului. Acest condiment ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire cu 25%. Deci, la patru litri de apă, adăugăm 200 g praf de curcuma. Se pune la fiert şi se lasă până când apa scade la jumătate.
Se dă cu această apă pe tot ce înseamnă pete de vitiligo, pe erupţii cutanate, urticarie. Totodată, curcuma ne ajută şi în criza de astm bronşic. Avem nevoie de o lingură de curcuma, la un pahar cu apă.
Cei care au dischinezie biliară sau cei care au colesterolul mărit, au contraindicaţii în ceea ce priveşte consumul de curcuma„, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3 CNN.
Vedeta a mai precizat în trecut și un leac pentru nivelul ridicat de zahăr din sânge.
„Deci, se pune într-o blender 150g de semințe de dovleac curățate, se pun patru pahare de apă și se pune totul bine-bine la blender. Se scoate, se trece printr-o sită să rămână…
Citeste articolul integral pe doctorulzilei.ro AICI