luni, iunie 24, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Doctorulzilei.ro * Planta care înlocuiește aspirina.Este antiinflamator natural

Din cuprinsul articolului

Plantele medicinale au fost folosite încă de la începuturile omenirii pentru tratarea durerilor generale, iar printre gama largă de plante există o scoarță despre care puțini oameni știu.

Această plantă conține o substanță chimică care este folosită în întreaga lume pentru a produce aspirină, unul dintre cele mai utilizate medicamente pentru reducerea febrei și ameliorarea durerii.

Planta medicinală care înlocuiește aspirina

Salcia este un copac care poate atinge 25 de metri înălțime, cu un trunchi scurt și ramificat. Poate fi identificat după culoarea verde deschis și coroana largă.

Scoarța de salcie conține salicilați, o substanță chimică folosită în medicină pentru a produce aspirina, unul dintre cele mai utilizate medicamente la nivel mondial.

Potrivit Medline Plus, site-ul oficial al Bibliotecii Naționale de Medicină a Institutelor Naționale de Sănătate ale guvernului american, scoarța de salcie conține nenumărate beneficii: de exemplu, combate durerile lombare.

În aceeași ordine de idei, ajută la combaterea durerilor articulare datorită proprietăților sale antiinflamatorii. Conținutul său ridicat de antioxidanți protejează celulele organismului de radicalii liberi care pot duce la apariția tumorilor, a bolilor de inimă și a accidentelor vasculare cerebrale.

Scoarța de salcie este un aliat eficient în combaterea febrei, în ameliorarea durerilor de cap și în reducerea crampelor menstruale. Efectele sale relaxante pot calma crizele de anxietate și pot induce somnul.

Cum să folosești scoarța de salcie pentru a trata…

Citeste articolul integral pe doctorulzilei.ro AICI

Foarte interesant și..  „Brânză de cauciuc din ulei de palmier”- experiment pe stomacul românilor! Ce riscăm dacă vom consuma un astfel de produs!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.