luni, iunie 24, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Doctorulzilei.ro * Remedii încercate pentru combaterea retenția de apă

Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Remedii naturale pentru retentia de apa

Din cuprinsul articolului

Remedii încercate pentru retenția de apă. Retenția de apa sau edemul apare atunci poate fi un simptom al unei afecțiuni grave. Apare când fluidul în exces nu este eliminat din țesuturile corpului, inclusiv de la nivelul pielii. Pentru Această afecțiune poate fi prevenit si combatut prin remedii naturale, când apare pe fondul unor predispozitii fiziologice aparte.

Pentru că retenția de apă poate fi un simptom al unei afectiuni grave, este necesara efectuarea unui control medical care sa elimine alte cauze patologice ale edemului. În cazul în care retentia de apă apare pe fondul unor predispozitii fiziologice aparte, el poate fi prevenit si combatut prin remedii naturale.

Remedii pentru retenția de plante

Pentru hipertensiune arterială și cistita, de exemplu,  medicii specialiști prescriu diuretice, însă ele pot fi înlocuite cu succes cu ierburi din medicina populară.

Diuretice din plante

Așadar, diureticele din plante, spre deosebire de medicamente, nu spală sărurile minerale din organism și pot fi luate continuu. Volumul tuturor decocturilor și infuziilor obținute este completat cu apă fiartă pentru a obține 200 ml.

Remedii naturiste pentru retenția de apă

ceai
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
  1. Se adaugă 3 linguri de floare de tei într-un pahar cu apă caldă fiartă, se fierbe în baie de apă timp de 15 minute, se lasă să se răcească 45 de minute, se strecoară.
    Se bea un pahar de decoct, de 2-3 ori pe zi, după mese.
  2. Trei linguri de flori din iarba galben smil se toarna…

Citeste articolul integral pe doctorulzilei.ro AICI

Foarte interesant și..  Cercetătorii din Israel susţin că au descoperit tratamentul pentru cancer: „Într-un an vom avea un tratament care va lecui complet cancerul!”

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.