vineri, iunie 14, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Doctorulzilei.ro * Respirația corectă are beneficii uimitoare. Cum o practici

Din cuprinsul articolului

Respirația corectă are numeroase beneficii pentru sănătate. Poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale, îmbunătățirea funcției pulmonare și întărirea sistemului imunitar. Un studiu publicat în „Journal of Psychosomatic Research” a arătat că practicile de respirație profundă pot reduce semnificativ simptomele de anxietate și depresie.

Vadim Țurcanu, Trainer certificat în Respirație și Meditație, Cercul Masculin și Comunicare în Relații, autor, antreprenor și Co-fondator al procesului UncageX, explică pe larg ce este respiratia, cate tehnici exista si cum putem face din respirație un aspect esențial pentru o viață echilibrată și sănătoasă.

Rational, majoritatea dintre noi ne dorim câte ceva mai bun sau ce nu avem la moment – mai mulți bani, o mașină nouă, un dispozitiv electronic modern, o vacanță. Totuși, în esență, dorințele noastre sunt similare: ne dorim să fim sănătoși, să avem grijă de cei dragi și să trăim în pace. Pe lângă acestea, există dorințele sufletului esențiale – satisfacție, conexiune, realizare și libertate (SCRL). Când una dintre aceste dorințe esențiale lipsește, ne simțim goi și pustii pe interior, indiferent de bogățiile materiale.

Așa suntem construiți. Am fost și eu acolo – aveam o poziție de succes de invidiat, dar mă simțeam pierdut și nefericit pe interior. Ce am conștientizat, și am văzut acest lucru la sute de clienți, este că pentru a obține aceste dorințe, avem nevoie de două lucruri: claritate mentală și echilibru emoțional. Respirația este una…

Citeste articolul integral pe doctorulzilei.ro AICI

Foarte interesant și..  Sigur ai această adâncitură deasupra buzei! Puțini știu ce rol are. Cercetătorii ne explică

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.