luni, iunie 24, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Doctorulzilei.ro * Trei vitamine pentru creier recomandate de neurolog

Din cuprinsul articolului

Vitamine pentru creier. Neurologul Robert Love a dezvăluit ce suplimente alimentare ia în fiecare dimineață pentru a combate procesul de îmbătrânire. Medicul este specializat în tratarea persoanelor care suferă de demență și Alzheimer.

Pe contul său de Tik Tok, acesta postează clipuri educaționale, în care le spune utilizatorilor cum își pot păstra creierul sănătos.

Recent, acesta a postat un clip în care a prezentat cele trei suplimente alimentare care te ajută să combați efectele îmbătrânirii. S-a demonstrat științific că acestea sunt benefice pentru ”sănătatea creietului” și pentru întinerirea organismului.

1. Niacina

Primul supliment este NMN, Nicotinamida mononucleotidă, un derivat al vitaminei B niacină, despre care se știe că promovează sănătatea și longevitatea, servind ca precursor al NAD + care este necesar pentru gena noastră de longevitate. NMN crește metabolismul energetic, promovează sănătatea creierului, anti-îmbătrânirea și repararea ADN-ului.

Nicotinamida mononucleotidă, este un compus care a atras atenția comunității științifice și cercetătorii în domeniul sănătății și al longevității. Acesta este un derivat al vitaminei B3, numită niacină, și este considerat a fi un precursor al NAD+ (nicotinamid adenin dinucleotid), o moleculă esențială pentru funcționarea corespunzătoare a genelor noastre de longevitate și a metabolismului energetic. NMN are potențialul de a aduce o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv promovarea sănătății creierului, încetinirea procesului de…

Citeste articolul integral pe doctorulzilei.ro AICI

Foarte interesant și..  Cum tratăm varicele? Metode medicale şi remedii naturiste pentru varice.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.