marți, decembrie 5, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

DODON, președintele MOLDOVEI șochează întreaga ROMÂNIE! „O parte din România „e Ungaria”, alta „e Moldova…”

O parte a României „este Ungaria”, iar o altă parte „este Moldova”. Aceasta este afirmația președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, făcută cu ocazia vizitei pe care o efectuează în aceste zile la Moscova.

În cadrul unei conferințe de presă, acesta a vorbit despre relațiile pe care Republica Moldova le are cu România, manifestându-și nemulțumirea față de tendințele unioniste de la Chișinău, dar și pentru că între cele două state nu există un tratat de frontieră.

El a pledat pentru lichidarea organizațiilor unioniste din Republica Moldova, menționând că în România „cei care au pledat pentru reunirea Moldovei istorice” au fost interziși, întrucât „o jumătate din România este Moldova, din punct de vedere istoric”.

Ulterior, el a continuat ideea, dând și exemplul Transilvaniei.

„În România acele organizații care promovează ideea că o parte a României este Ungaria, deoarece Transilvania, o altă parte este Moldova, aceste organizații au fost interzise. De ce la voi asta nu se poate, dar la noi e posibil?”, a menționat Dodon.

Amintim că președintele moldovean a primit cadou de la omologul său rus, Vladimir Putin, o hartă veche, a Moldovei Medievale. Dodon a menționat că acesta este un „cadou interesant”, scrie independent.md.

Foarte interesant și..  Nu mai lăsați copiii sa stea în poziția W. Nu este deloc benefică și poate duce la afecțiuni grave

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.