Connect with us

Divertisment

Cel mai tare drumar din România

Published

on

“Iuuu, sunt Neluţu drumaru’ si voiam să vă scriu că anul acesta drumarii este cu voi! Iuuu! Am băut putin de Revelion! Pană acum o oră. Si m-am dus direct la muncă!

Am termenat Revelionu’ si acum, ca my resolution pentru anul 2018 sau in cat suntem, că am văzut pe facebook că trebuie să iti stabilești obectivele pe anul care vine.
Unde rămăsesem? Asa. Că obiective ale mele pe 2016 este să imi fac treaba in comuna mea din Hunedoara si să trasez toate străzile.
Si ca o chestie nouă asa, eu m-am hotărat să nu mai stau pană isi face treaba prostii ăia de la afaltare.

Acuma, datorită mie, toti oamenii știe, când dă in gropi pe drumurile din comună, pe ce bandă se află cand dă in gropi. E importat, părerea mea! Si acum nu se mai depăseste ca nebunii cu cărutele Marin a lu’ Priboi si Lică Bancheru’. Că are liniile continue trasate la curbă si nu mai poate să zică că nu a stiut!drum
Asa! Eu sunt un om ambitios! Asa sunt toti drumarii care vor să facă ceva in viată si carieră. Si planul meu e ca pană la Paste să ajut comuna noastră să aibe indicatoare ca acesta la fiecare mare intersectie unde traficul e pericolos: Intelegeti?

Vreau să pun din astea la intersectia dinte mirişte si campul cu lucernă, pe cărarea ce trece peste iaz, la fostul CAP pe alee, la intrarea in staulul vacilor. Si sper să mă aleagă si pe mine Primar dacă candidez la anu’!

Tot ca „mai rezolușăn” (my resolution), asa ca visul meu care e pe 2018 e să pun cum am văzut eu intr-o comună din Moldova, semafor civilizat intre poteca care vine de la mocirla pentru porci si drumul cu plopi care duce la moară.

Intelegeti? Vreau să pun din astea la intersectia dinte mirişte si campul cu lucernă, pe cărarea ce trece peste iaz, la fostul CAP pe alee, la intrarea in staulul vacilor. Si sper să mă aleagă si pe mine Primar dacă candidez la anu’!

RECOMANDARE
Aflata departe de Romania, Maria Ciobanu este grav bolnava

Tot ca „mai rezolușăn„, asa ca visul meu care e pe 2016 e să pun cum am văzut eu intr-o comună din Moldova, semafor civilizat intre poteca care vine de la mocirla pentru porci si drumul cu plopi care duce la moară.

semafoareDragi romani, nu uitati, drumarii e cu voi in 2018 si in curând toate satele va beneficia de condiții europene! Si chiar englezesti! Ca calitate a vietii mă refer!”

Neluţu drumaru’

drum-hunedoara-cs-69

Drum-judetean-Hunedoara-Caras

RECOMANDARE
Aflata departe de Romania, Maria Ciobanu este grav bolnava

Sursa poz: ZHD.ro Articol relatat de cronicipebune.ro

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Divertisment

Aflata departe de Romania, Maria Ciobanu este grav bolnava

Published

on

By

Cunoscuta cântăreață Maria Ciobanu (81 de ani) este grav bolnava. Ea a ajuns de urgență la spital, în Los Angeles, din cauza unor probleme severe de sănătate. Artista se află de ceva timp în America, la fiica sa, unde este îngrijită atent, inclusiv din punct de vedere medical, scrie fanatik.ro.

Maria Ciobanu acuză stări de oboseală, dureri mari și palpitații, au povestit pentru fanatik.ro prietene apropiate artistei. „Boala i s-a agravat în ultimul an. Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea mai poate să stea în picioare mai mult de 20 de minute. În plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și la palpitații. De aceea, familia a preferat să o trimita în America, la fiica sa și la doctorul din Los Angeles care o tratează de un an și jumătate. Când a văzut-o, medicul i-a făcut analizele, i-a administrat rapid un tratament și i-a explicat că nu mai are voie să facă, timp de patru-cinci luni de acum înainte, niciun zbor cu avionul pînă în țară, pentru că situația în care se află nu-i permite. Nu vrea să se repete necazul din vara trecută, când a avut un accident vascular, pierzându-și temporar memoria”.

Oboseala și starea precară de sănătate au determinat-o pe Maria Ciobanu să anuleze numeroase concerte, pentru care își dăduse acordul.

Maria Ciobanu este una dintre vocile de aur ale cântecului popular românesc. O adevărată legendă vie, noteaza ziaristii.com

RECOMANDARE
Mihai Constantinescu a împlinit 73 de ani. Adevărul despre cum sotia l-a prins în pat cu Anastasia Lazariuc
loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***