Cel mai tare drumar din România - Infoalert.ro
Connect with us

Divertisment

Cel mai tare drumar din România

Published

on

RECOMANDARE
Somonul. Românii îl consumă ca pe o delicatesă, însă este unul dintre cele mai toxice alimente din lume

“Iuuu, sunt Neluţu drumaru’ si voiam să vă scriu că anul acesta drumarii este cu voi! Iuuu! Am băut putin de Revelion! Pană acum o oră. Si m-am dus direct la muncă!

Am termenat Revelionu’ si acum, ca my resolution pentru anul 2018 sau in cat suntem, că am văzut pe facebook că trebuie să iti stabilești obectivele pe anul care vine.
Unde rămăsesem? Asa. Că obiective ale mele pe 2016 este să imi fac treaba in comuna mea din Hunedoara si să trasez toate străzile.
Si ca o chestie nouă asa, eu m-am hotărat să nu mai stau pană isi face treaba prostii ăia de la afaltare.

Acuma, datorită mie, toti oamenii știe, când dă in gropi pe drumurile din comună, pe ce bandă se află cand dă in gropi. E importat, părerea mea! Si acum nu se mai depăseste ca nebunii cu cărutele Marin a lu’ Priboi si Lică Bancheru’. Că are liniile continue trasate la curbă si nu mai poate să zică că nu a stiut!drum
Asa! Eu sunt un om ambitios! Asa sunt toti drumarii care vor să facă ceva in viată si carieră. Si planul meu e ca pană la Paste să ajut comuna noastră să aibe indicatoare ca acesta la fiecare mare intersectie unde traficul e pericolos: Intelegeti?

Vreau să pun din astea la intersectia dinte mirişte si campul cu lucernă, pe cărarea ce trece peste iaz, la fostul CAP pe alee, la intrarea in staulul vacilor. Si sper să mă aleagă si pe mine Primar dacă candidez la anu’!

Tot ca „mai rezolușăn” (my resolution), asa ca visul meu care e pe 2018 e să pun cum am văzut eu intr-o comună din Moldova, semafor civilizat intre poteca care vine de la mocirla pentru porci si drumul cu plopi care duce la moară.

Intelegeti? Vreau să pun din astea la intersectia dinte mirişte si campul cu lucernă, pe cărarea ce trece peste iaz, la fostul CAP pe alee, la intrarea in staulul vacilor. Si sper să mă aleagă si pe mine Primar dacă candidez la anu’!

RECOMANDARE
Românii care-şi construiesc sau renovează casa pot primi 40.000 de lei de la stat

Tot ca „mai rezolușăn„, asa ca visul meu care e pe 2016 e să pun cum am văzut eu intr-o comună din Moldova, semafor civilizat intre poteca care vine de la mocirla pentru porci si drumul cu plopi care duce la moară.

semafoareDragi romani, nu uitati, drumarii e cu voi in 2018 si in curând toate satele va beneficia de condiții europene! Si chiar englezesti! Ca calitate a vietii mă refer!”

Neluţu drumaru’

drum-hunedoara-cs-69

Drum-judetean-Hunedoara-Caras

Sursa poz: ZHD.ro Articol relatat de cronicipebune.ro

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

DE ACTUALITATE

Nebunie totală. Urs pe motocicletă în Rusia

Published

on

RECOMANDARE
57 de verificări OBLIGATORIU de făcut când cumperi o mașină second hand

Nebunie totală! Știm ca este greu de crezut si noua ne-a fost greu sa credem însa după ce am vizionat imaginile ne-am convins. Încercam sa ne revenim cu greu!

Da un urs merge pe motocicleta pe autostrada! Unde? Pai undeva prin Rusia.

Nici celor care l-au filmat in mers dintr-un autoturism nu le-a venit sa creadă ciudățenia ce mergea pe doua roti, însa după ce s-au apropiat mai mult s-au convins cu ochii lor ca intr-adevar era un urs motociclist.

Spre finalul clipului însa, deși ne-am convins ca totul era o glumă,  încă încercam sa ne revenim din soc. Si totuși, numai rușilor putea sa le treacă asa ceva prin cap!!!

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***