Connect with us

Divertisment

Cel mai tare drumar din România

Published

on

“Iuuu, sunt Neluţu drumaru’ si voiam să vă scriu că anul acesta drumarii este cu voi! Iuuu! Am băut putin de Revelion! Pană acum o oră. Si m-am dus direct la muncă!

Am termenat Revelionu’ si acum, ca my resolution pentru anul 2018 sau in cat suntem, că am văzut pe facebook că trebuie să iti stabilești obectivele pe anul care vine.
Unde rămăsesem? Asa. Că obiective ale mele pe 2016 este să imi fac treaba in comuna mea din Hunedoara si să trasez toate străzile.
Si ca o chestie nouă asa, eu m-am hotărat să nu mai stau pană isi face treaba prostii ăia de la afaltare.

Acuma, datorită mie, toti oamenii știe, când dă in gropi pe drumurile din comună, pe ce bandă se află cand dă in gropi. E importat, părerea mea! Si acum nu se mai depăseste ca nebunii cu cărutele Marin a lu’ Priboi si Lică Bancheru’. Că are liniile continue trasate la curbă si nu mai poate să zică că nu a stiut!drum
Asa! Eu sunt un om ambitios! Asa sunt toti drumarii care vor să facă ceva in viată si carieră. Si planul meu e ca pană la Paste să ajut comuna noastră să aibe indicatoare ca acesta la fiecare mare intersectie unde traficul e pericolos: Intelegeti?

Vreau să pun din astea la intersectia dinte mirişte si campul cu lucernă, pe cărarea ce trece peste iaz, la fostul CAP pe alee, la intrarea in staulul vacilor. Si sper să mă aleagă si pe mine Primar dacă candidez la anu’!

Tot ca „mai rezolușăn” (my resolution), asa ca visul meu care e pe 2018 e să pun cum am văzut eu intr-o comună din Moldova, semafor civilizat intre poteca care vine de la mocirla pentru porci si drumul cu plopi care duce la moară.

Intelegeti? Vreau să pun din astea la intersectia dinte mirişte si campul cu lucernă, pe cărarea ce trece peste iaz, la fostul CAP pe alee, la intrarea in staulul vacilor. Si sper să mă aleagă si pe mine Primar dacă candidez la anu’!

Tot ca „mai rezolușăn„, asa ca visul meu care e pe 2016 e să pun cum am văzut eu intr-o comună din Moldova, semafor civilizat intre poteca care vine de la mocirla pentru porci si drumul cu plopi care duce la moară.

semafoareDragi romani, nu uitati, drumarii e cu voi in 2018 si in curând toate satele va beneficia de condiții europene! Si chiar englezesti! Ca calitate a vietii mă refer!”

Neluţu drumaru’

drum-hunedoara-cs-69

Drum-judetean-Hunedoara-Caras

Sursa poz: ZHD.ro Articol relatat de cronicipebune.ro

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Divertisment

Usturoi în lapte – tratamentul uitat de pe vremea străbunilor care vindecă, vindecă, vindecă !!!!

Published

on

By

O băutură simplă, preparată acasă, este recomandată ca medicament pentru starea generală de sănătate. Bătrânii știu de ea. Se numește usturoi în lapte, pentru că utilizează aceste două ingrediente de bază.

Pentru usturoi în lapte avem nevoie de:

500 ml lapte, 10 căței de usturoi (fără coajă) tocați, 2-3 lingurițe de zahăr, 250 ml apă

Mod de preparare: Se toarnă apa și laptele într-o oală, apoi se adaugă usturoiul. Se pune oala pe foc mic și se amestecă până când conținutul scade la jumătate. Se strecoară ce a rămas și se adaugă zahărul. Pentru eficiență se recomandă a se bea usturoiul  în lapte călduț.

Efecte benefice

Probleme cardiace

Reduce nivelul de colesterol rău, previne apariția cheagurilor de sânge și ușurează circulația sangvină. Poate fi mult mai bun usturoiul  în lapte obținut din lapte degresat.

Celulită

Trebuie să renunţi la stilul de viaţă sedentar pe care îl ai. E foarte bine să faci gimnastica de dimineață, să alergi sau măcar să faci plimbări în parc. Bea acest a amestec zilnic, timp de câteva săptămâni, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Astm

Consumă 3 căni pe noapte din băutura obținută și simptomele nu mai sunt așa de puternice ca înainte.

Tuberculoză

Conținutul în sulf al usturoiului face ca această licoare să fie un remediu eficient. Se consumă de 3 ori pe zi.

Pneumonie

Se vindecă bând 3 pahare pe zi.

Tuse

Este tratată cu turmeric inclus în băutură. Usturoiul are efecte antibacteriene iar ca bun expectorant se  mai folosește  și mierea de albine.

Artrită

La consumul zilnic de usturoi în lapte, se reduc inflamația și durerea.

Usturoi în lapte este licoarea recomandată și pentru alte afecțiuni (insomnie, impotență, sciatică), etc.

Sursa: planetapamant.com

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***