După moartea unei femei însărcinate, medicii au făcut o expertiză. Ceea ce au descoperit a șocat întreaga lume!
Connect with us

Din lume

După moartea unei femei însărcinate, medicii au făcut o expertiză. Ceea ce au descoperit a șocat întreaga lume!

Published

on

RECOMANDARE
Care este secretul evreilor care-i face sa aibă succes oriunde in lume

După moartea unei femei însărcinate, medicii au făcut o expertiză. Ceea ce au descoperit a șocat întreaga lume!

Fiecare om are anumite valori, pe care el le consideră foarte importante: unii oameni se implică în acte caritabile, alții iubesc fotbalul și îl promovează, cineva caută apă în pustiuri, iar altcineva se pregătește să zboare în cosmos, riscând să nu se mai întoarcă acasă. Acest articol conține istoria unei femei, care a hotărât să-și riște viața ca să devină încă o dată mamă.

Sandra Pedro (Portugalia) avea deja un fiu de 8 ani și, totuși, a decis să mai rămână o dată însărcinată. Nu există o bucurie mai mare pentru o familie decât vestea că în curând ea se va mări. Așa a fost și în familia Sandrei, însă fericirea lor n-a durat mult…

La vârsta de 37 de ani, femeia avea o mulțime de boli cronice — natura nu a înzestrat-o cu o sănătate bună. Sandra a suferit câteva pneumonii severe și a fost chiar și în comă, avea probleme cardiace severe și se lupta cu cancerul renal. Având în vedere aceste aspecte, medicii au sfătuit-o să renunțe la sarcină, însă ea nu le-a urmat sfatul. Dorința de a deveni iarăși mamă a învins frica de moarte.

Această decizie a fost fatală pentru Sandra: fiind deja însărcinată și știind că va avea un băiețel, ea a fost internată în secția de terapie intensivă cu o imensă hemoragie cerebrală. Timp de două săptămâni medicii au luptat pentru viața ei, însă până la urmă i-au declarat decesul. Creierul ei murise. Sandra murise.

Dar examinarea post-mortem semăna cu o minune — băiețelul din trupul femeii decedate era viu! Familia și medicii au făcut un pas fără precedent: ei au hotărât să mențină organismul Sandrei în viață, pentru ca sarcina să poată evolua. Astfel copilul a primit șansa să se nască! Și peste 107 zile, după 32 de săptămâni de sarcină, pe lume a apărut un băiețel sănătos!

După operația cezariană corpul Sandrei a fost deconectat de la aparate și familia ei a putut să o înmormânteze. Însă nimeni nu și-a putut stăpâni lacrimile de bucurie, deoarece copilul s-a putut naște, chiar dacă mama sa nu mai era în viață! Chiar și medicii, care sunt obișnuiți cu astfel de situații, au fost emoționați.

Sursa: www.perfectmedia.tv

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Din lume

Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani

Published

on

By

RECOMANDARE
Presa din Costa Rica a pus tunurile pe Elena Udrea. Ce scrie publicația Diario Extra despre celebra fugară

Gabriela Aiban, șoferiță de TIR, a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, victima în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct.

Gabriela era din Jibou, județul Sălaj și a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, având capul pe volan. Tragedia s-a petrecut miercuri spre joi, 24 mai, la ora 2:00 noaptea, într-o zonă de serviciu din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.

Gabriela Aiban a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria iar din luna septembrie a anului trecut, s-a angajat la o firmă de transport din Baia Mare, de unde făcea expediţii peste graniţă.

Cam aşa s-a întâmplat şi în această săptămână, când şoferiţa româncă făcea un transport în Italia, de unde nu s-a mai întors. Lasă în urma sa două fete de 11 și respectiv 13 ani.

O cunoscută a femeii decedate a făcut un apel umanitar pentru ca trupul neînsuflețit al Gabrielei să poată fi repatriat.

Sub titlul „Un înger a plecat la Dumnezeu!”, Julia Stănescu scrie:

„… Oare să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se ştie încă, deoarece se aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţisa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineşte ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă şi care a plecat pe drumuri să îşi ajute familia ca orice alt om care doreşte să asigure un trai decent celor dragi.” scrie în tulburătorul mesaj postat de Julia Stănescu.

Sursa: rotalianul.com

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***