Connect with us

DE ACTUALITATE

Ilie a fost închis 3 ani pentru tâlhărie. La eliberare va primi 5400 de euro. Merită oare să fii infractor?

Published

on

A fost închis 3 ani pentru tâlhărie. La eliberare va primi 5400 de euro. Merită oare să fii infractor? Noua lege a ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a acorda despăgubiri în bani condamnaților pentru fiecare zi de pușcărie a stârnit multe reacții negative in rândul romanilor, articolele pe internet si comentariile fiind di n ce in ce mai acide la adresa inițiatorului ei.

Într-o țară în care copii și bătrâni mor pe holuri de spital din lipsa condițiilor și a tratamentelor, în țara în care milioane de români trăiesc în sărăcie lucie, în patria în care cei ce muncesc 12 ore pe zi sunt jupuiți de stat cu taxe și impozite, în România în care îți este frică să mergi seara pe stradă, pușcăriașii sunt răsplătiți cu mii de euro. Și pentru ce? Pentru că au violat, au furat, au ucis. scrie constantadeazi.ro

Teorema gândită de ministrul Toader este de o simplită tăioasă, dar revoltătoare. 5 euro pentru fiecare zi de pușcărie. Pedofili, criminali, hoți și tâlhari, toți vor fi răsplătiți generos de statul român pentru că au avut decența să comită infracțiuni sub domnia legii lui Toader.

Și atunci, vă întreb, oare nu este mai rentabil în țara asta să fii criminal? În câte vieți, dintr-un salariu minim pe economie, veți reuși să strângeți 15.000 de euro?

Pentru 3 ani de închisoare, un tâlhar va primi la eliberare 5.400 euro, un criminal condamnat la 10 ani se va reîntâlni cu libertarea cu 18.000 euro în buzunare. Asta e soluția guvernării lui Dăncilă și Dragnea? Să umplem de bani criminalii, culmea, cu banii luați de la victime.

RECOMANDARE
Ucrainenii îşi abandonează rablele în România. Cum câştigă mii de euro din această afacere

Este clar că PSD a venit la guvernare cu tema căsăpirii justiției ascunsă în căptușala de la haina lui Dragnea. Sub gogoșile electorale cu salarii, economie, alocații și spitale au mascat agenda ascunsă a scăpării din ghearele procurorilor a corupților din partid. Este lesne de înțeles de ce legile justiției sunt gândite doar prin prisma infractorilor, a celor care se află dincolo de linia legalității. Continuarea pe constantadeazi.ro. 

loading...

DE ACTUALITATE

Alertă de la POLITIE! Fiți vigilenți! Mii de români au fost înșelați în acest mod

Published

on

Un nou tip de fraudă face ravagii: eşti sunat de cineva care se dă drept operator la Telekom, Orange sau Vodafone. Poate fi un fost angajat al firmei respective, pentru că are acces la baza de date. Îţi spune că e ceva în neregulă cu factură ta şi te roagă să tastezi un cod de cifre. Dacă ai făcut asta, îi încarci cartelă respectivului cu 300 EURO!

Informare a Ministerului de Interne

In atenţia tuturor deţinătorilor de telefoane mobile: Daca un corespondent lasă un mesaj sa apelati numărul 06 07 74 52 41.
Nu apelaţi în nici un caz acest număr; factura dumneavoastră va fi foarte mare.
Această informaţie, transmisa de Oficiul Central de Stopare a Terorismului, a fost comunicată în masă.

După un timp escrocii au găsit un alt sistem pentru utilizarea frauduloasă a mobilelor.. Ei va apelează pe GSM, se prezintă ca fiind „Provider”Orange, Telekom (sau orice retea in care sunteţi abonat), vă cer să introduceţi un cod care este 09 # explicându-va că este vorba de o verificarea a mobilului dumneavoastră. NU TASTATI IN NICI UN CAZ CODUL INDICAT SI INCHIDETI IMEDIAT.

Hotii dispun de dispozitive ce le permit sa citeasca cu acest cod cartela SIM.
Nu le rămâne decât să creeze o noua cartelă (sau oricat de multe)cu care vor vorbi in contul tau.

Această fraudă se practică în mod curent şi este, deci, necesar ca această informaţie să fie difuzată rapid unui număr cât mai mare de persoane.

ATENTIE de transmis URGENT Dacă aveţi un apel telefonic şi pe mobil se afişează „A C E” nu răspundeţi; anulaţi apelul.
Este un virus care distruge cartela SIM şi distruge mobilul. Aceasta a fost confirmata de Motorola, Sagem si Nokia.

In atentia utilizatorilor Internetului RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI ETC….

Fiţi vigilenţi în următoarele zile!
Nu deschideţi niciun mesaj care are ataşata o filă numita „Invitaţie”, indiferent cine o trimite.

Este un virus care deschide o Flacără Olimpică. Aceasta „arde” întregul hard disc al computerului dvs.
Acest virus va fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de contact, de aceea trebuie să trimiteţi acest email tuturor contacţilor.

E mai bine să primiţi acest mesaj de 25 de ori, decât să primiţi virusul şi să-l deschideţi.
Dacă primiţi un mail cu denumirea de ‘invitaţie”, chiar trimis de un prieten, nu-l deschideţi şi scoateţi-l din computer imediat.

Acesta este cel mai periculs virus anunţat de CNN; a fost clasificat de Microsoft ca fiind cel mai distructiv virus introdus vreodată in retea.

Acest virus a fost descoperit de cateva zile de către McAfee şi încă nu există remediu pentru el”, acesta este un mesaj care a fost transmis pe internet și care a ajuns în adresele electronice a mii de oameni care au luat în serios îndemnul.

RECOMANDARE
În adâncurile Pământului trăiesc milioane de specii încă necunoscute de ştiinţă. Iata cateva dintre ele

Sursa: a1.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***