Acasă Dezvăluiri Testul de inteligență pe care omenirea l-a picat în ultimii doi ani....

Testul de inteligență pe care omenirea l-a picat în ultimii doi ani. Ce e mai rău urmează de acum încolo. Elitele lumii controlează tot

0

Colonelul Pedro Baños (foto) militar de elită in armata spaniolă declară intr-un articol controversat (aici) că dacă nu ne dăm seama că ne spală creierul, (elitele lumii) este pentru că au reușit deja. Și, este evident, cu marea majoritate dintre noi au reușit.

Sfârșitul va veni abia atunci când elitele vor constitui Guvernul Mondial și vor avea la mana lor întreaga lor umanitate – pe care o lasă în viață.

Cu excepția câtorva țări pe care elitele le-au declarat „laborator de experimentare”, precum Austria, Italia și Australia, în multe altele, inclusiv la noi, încep să se audă semne ale sfârșitului pandemiei.

Plandemia nu este altceva decât o „repetiție generală cu de toate”, un test de inteligență care le-a reusit perfect, pentru a vedea cât înghite populația. Și în acest sens a fost un succes răsunător.

Planul este de modă veche și este la câteva episoade de finalizare, incluzând, cu o certitudine absolută, farsa schimbărilor climatice antropogenice, un război la mare scară, o prăbușire economică și, cel mai probabil, o întrerupere electrică și un atac OVNI simulat, proiectul „Blue beam”.

Cine nu-i crede capabili de toate acestea și multe altele, nu știe că atacul de la 11 septembrie a fost planificat de CIA, că 11-M a fost planificat de NATO, că marea majoritate a drogurilor ilegale călătoresc în avioane militare și că toate războaiele și crizele au fost planificate de „EI”.

Banii care au permis armatei bolșevice să-l învingă pe țar, și cei care i-au permis lui Hitler să ajungă la putere și să rearmeze Germania, paradoxal au ieșit (pentru cei care nu știu cum funcționează lumea) din aceleași bănci anglo-saxone, ai caror moștenitori sunt astăzi Blackrock și Vanguard.

Odată cu schimbările climatice antropogenice, ne sug creierul de mulți ani. Dar nimeni nu ne explică că acum 2.000 de ani (în timpul Imperiului Roman) clima era mai caldă decât este acum și că în secolele al XII-lea și al XIII-lea era și mai caldă, în ceea ce se cunoaște „optimul climatic” (notați că se spune „optim”, nu „prost”), în care Groenlanda era locuită și producea recolte (ce problemă!), iar nivelul mării nu era substanțial diferit de cel de astăzi.

Foarte interesant și..  Ce n-a reușit omenirea până acum se poate întâmpla la Măgurele, în România. Tehnologie revoluționară pentru tratamentul cancerului

În niciun caz, ființa umană nu producea acel CO2 „extrem de periculos”. Nici nu ne spun că „Mica Eră de gheață” (secolele XIV-XIX) a coincis cu ceea ce este cunoscut în astronomie ca „minimul Maunder”, adică o perioadă în care Soarele nostru nu a produs aproape nicio furtună solară, ceea ce indică cea mai mare activitate a sa.

Cu alte cuvinte, clima Pământului este determinată de Soare (ce noutate!), iar ființa umană aspiră, cel mult, să o modifice la nivel local și la scară foarte mică, prin geoinginerie. Cu alte cuvinte, toate eforturile care ni se vor cere pentru a ne „salva” de încălzirea globală vor servi doar la sărăcirea și controlul nostru.

Războiul se pregătește de câțiva ani. Ucraina este punctul fierbinte. Aproximativ 13.000 cetățeni de origine rusă sunt deja uciși acolo, pentru a-l provoca pe Putin. Deși puțini o știu, în 1939, în Polonia, cetățeni de origine germană au fost uciși și deportați pentru a-l provoca pe Hitler, cu rezultatul pe care îl cunoaștem. Istoria se repeta.

Cele două războaie mondiale au fost scuza pentru a zdrobi milioane de persoane și a crea embrionul Guvernului Mondial (Liga Națiunilor, mai întâi, și ONU, mai târziu).

Orice problemă „globală” este organizată de „ei” ca o scuză pentru a le cere o soluție globală – guvernul mondial. Sistemul deja vechi de Problemă-reacție-soluție.

Și atâta timp cât nu o vedem, vom continua să mușcăm momeala. Din fericire, plandemia a fost o farsă atât de nerușinată, încât un procent, deși mic, semnificativ, s-a trezit și le va fi foarte greu să ne înșele din nou atât de ușor.

Sursa: jurnalul-militar.ro


Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentEl este românul care poate face motorină, gaz și îngrășământ agricol din paie de grâu
Articolul următorWC-urile din spatele casei interzise prin lege. Garda de Mediu aplică amenzi usturătoare