joi, iunie 20, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Elixirul tinereţii, un secret bine păstrat al familiei Ceauşescu. Dispozitivul anti-bătrâneţe folosit de dictatori, inventat de celebrul Nikola Tesla

Soţii Nicolae şi Elena Ceauşescu ar fi vrut să rămână tineri sau, cel puţin, să reducă efectele îmbătrânirii. Ei descoperiseră un „elixir” al tinereţii, care a rămas unul dintre secretele bine păstrate ale familiei Ceauşescu. Dictatorii, în special Elena Ceauşescu, foloseau adesea flacăra violet, un dispozitiv inventat de celebrul Nikola Tesla acum mai bine de 100 de ani.

Potrivit publcaţiei Adevărul, „elixirul” tinereţii folosit în trecut de familia Ceauşescu a ajuns acum câţiva ani pe mâna unui kinetoterapeut din Drobeta-Turnu Severin, Dan Alexoae, care îl foloseşte şi astăzi.

În sala de curs din Severin, kinetoterapeutul Dan Alexoae explică studenţilor săi efectele luminii polarizate, a culorilor şi a luminii generate de dispozitivele Tesla. Deţine cinci astfel de aparate, produse în anii 1910-1920, perfect funcţionabile, şi pe care le foloseşte pentru vindecarea pacienţilor săi care îi trec pragul cabinetului cu diverse probleme de sănătate (dureri de spate, dureri de genunchi, cicatrizare răni, fără niciun fel de efecte secundare). Unul din aceste aparate i-a aparţinut terapeutului familiei Ceauşescu, pe care Dan Alexoae l-a cumpărat în urmă cu şapte ani de la un anticar din Bucureşti.

„În 1989, am cunoscut pe unul dintre terapeuţii familiei Ceauşescu, care efectua masaj terapeutic, dar şi masaj cu lumină cu un dispozitiv vechi de peste 100 de ani inventat de Nicola Tesla. Atunci am început să înţeleg mai multe despre aceste fenomene şi mi s-a trezit interesul pentru aceste terapii neconvenţionale”, povesteşte Dan Alexoae.

Despre terapeutul familiei Ceauşescu, Dan Alexoae ştie că a absolvit cinci ani de medicină, însă din cauza originii „nesănătoase” nu a reuşit să termine facultatea:

„El a făcut cinci ani de medicină pentru că a fost dat afară de comunişti întrucât părinţii lui aveau nişte magazine în Bucureşti şi era considerat un mic chiabur. Elena Ceauşescu i-a propus să-i dea diplomă de doctor, însă el a refuzat-o cu delicateţe şi i-a spus că ceea ce ştie face bine şi nu mai are nevoie de nicio o altă diplomă. Bătrânul era foarte discret în ceea ce priveşte informaţiile legate de familia prezidenţială. Mi-a spus totuşi că familia Ceauşescu folosea foarte multe leacuri populare, îmi povestea că Elena Ceauşescu avea obiceiul să se tragă pentru dureri de spate cu untură de urs şi de multe ori mirosea, mai ales dacă era cald. Aveau o viaţă româmească, le plăceau mâncărurile tradiţionale, ea îi spunea de foarte multe ori că îi plăcea să facă colivă”.

Foarte interesant și..  Pedeapsa cu moartea în epoca lui Nicolae Ceauşescu: 104 persoane executate prin împuşcare. Cine a fost ultimul condamnat la moarte

Cum funcţionează dispozitivul Tesla afirma că, odată cu înaintarea în vârstă, oamenii devin sedentari şi ca urmare, circulaţia sângelui încetineşte. Consecinţa cea mai importantă este o acumulare din ce în ce mai mare a deşeurilor metabolice stagnante depozitate în ţesuturi. Organele încep să funcţioneze tot mai greu şi aşa apar bolile cronice.

“Aportul de oxigen (ozon) adus de Violet Ray însemna o ardere rapidă a cestor deşeuri urmată de uşurarea ţesuturilor şi de revenirea la starea de tinereţe a organismului. Oxigenul ajuns în sânge prin intermediul capilarelor, curăţă de pildă, arterele de depunerile minerale care stau la baza bolilor coronare ischemice”, explică kinetoterapeutul severinean Dan Alexoae.

Lumina emisă de Violet Ray trezeşte celulele la viaţă, ele începând să vibreze la un nivel superior şi absorbind mult mai eficent nutrienţii din sânge. Acestui procedeu Nicolas Tesla i-a dat numele de “masaj celular cu lumină”, mai spune Dan Alexoae.

Citeste mai mult: adev.ro/npccy2

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.