marți, mai 21, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Elon Musk a tras o fugă până în China pentru a accelera tehnologia de self-drive la automobilele Tesla

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a efectuat recent o vizită neanunțată în Beijing, relatează Reuters,  ridicând așteptările privind discuții cruciale despre avansarea tehnologiei de self-drive, Full Self-Driving (FSD) și transferul datelor transfrontaliere. Vizita sa a coincis cu întâlniri importante cu oficialii chinezi, inclusiv cu Premierul Li Qiang, care a lăudat cooperarea economică dintre SUA și China, subliniind succesul Tesla ca un exemplu de urmat.

În ciuda lansării software-ului FSD în SUA acum patru ani, Tesla nu a oferit încă această tehnologie în China, a doua sa cea mai mare piață. Într-o recentă interacțiune pe rețeaua socială X, Musk a indicat că tehnologia ar putea fi disponibilă „foarte curând” pentru clienții din China, ceea ce a stârnit entuziasm în rândul consumatorilor și a intensificat competiția cu producătorii auto locali, cum ar fi Xpeng.

De asemenea, Musk încearcă să obțină aprobarea pentru a transfera datele colectate în China în străinătate, pentru a instrui algoritmii necesari tehnologiilor sale de conducere autonomă. Acest lucru este esențial, deoarece Tesla a stocat toate datele colectate de flota sa chineză în Shanghai din 2021, conform cerințelor reglementarilor locale, fără a…

Continuarea articolului pe playtech.ro

Foarte interesant și..  „E multă lume pe la noi în decembrie, dar în ianuarie e gol. Copiii mici se tot uită la poartă și nu înțeleg de ce nu mai vine nimeni”

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.