miercuri, noiembrie 29, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

„Scopul lor real este să devenim legume”. Taină medicală dezvăluită de un român, somitate a cercetării medicale, care vorbește despre sarea din sânge și secretul anticanceros

Unul dintre cei mai mari alergologi europeni, somitate a cercetării medicale, recent dispărut dintre noi, a publicat numeroase interviuri şi articole, printre care şi cel legat de secretul anticanceros şi lipsa sării din sânge.

Sarea din sânge!!! SECRETUL ANTICANCEROS – TAINĂ MEDICALĂ! O taină ținută cu mari eforturi și multi bani departe de urechile și ochii „prostimii”.

Lipsa sării din sânge!

Interesant, dar LOGIC. Aceeași problemă cu tensiunea arterială: înainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioară a „normalului”. Să aibă aceeaşi justificare?

Iată o taina care a fost tinuta cu mare efort si bani departe de urechile si ochii publicului larg. Excesul de sare, zahar si grasimi poate dauna grav sanatatii! Acesta este un avertisment medical important, dar ce inseamna de fapt exces? Din pacate, nimeni nu ne poate oferi o definitie clara si precisa. La prima vedere, excesul inseamna consumul prea mare, dar raportat la greutatea fiecaruia, exista o marja de eroare foarte mare intre un copil de 20 de kilograme si un adult de 80 sau 120 de kilograme. Astfel, este greu de stabilit cantitatea exacta de sare recomandata zilnic.

Mai mult, exista o varietate de factori care pot influenta impactul pe care il au aceste substante asupra sanatatii noastre. De exemplu, exista o diferenta semnificativa intre o persoana care traieste la munte si bea apa puternic magnetizata si una care traieste la oras sau la camp si bea apa poluata. Persoana de la munte poate sa elimine mai rapid si mai eficient substantele chimice din corp.

Este important sa retinem ca nu suntem toti la fel si ca avem grupe sangvine si RH-uri diferite, ceea ce poate influenta modul in care organismul nostru proceseaza si utilizeaza diferitele substante. De exemplu, unii dintre noi avem in sange predominant cupru (RH negativ), in timp ce altii au mai mult fier (RH pozitiv).

Nu trebuie sa uitam ca orice reactie a apei cu sarea produce caldura, iar sarea este principala sursa de electroliti care ajuta la mentinerea echilibrului in corpul nostru. Daca nivelul de sare este prea scazut, viteza transferului informatiei catre creier poate fi redusa cu pana la 11.000 de ori, ceea ce poate avea efecte negative asupra functiilor cerebrale. Mai simplu spus, lipsa de sare poate duce la un declin al functiilor cognitive.

Intuitia ne sugereaza ca acesta poate fi unul dintre motivele reale pentru care li se recomanda oamenilor sa consume mai putina sare. Din pacate, in multe cazuri, oamenii sunt expusi unui mesaj constant care le cere sa evite excesul de sare, zahar si grasimi fara a li se oferi informatii mai detaliate sau explicatii clare.

Dar excesul de alcool, tutun şi medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest subiect? De ce nu se fac campanii contra drogurilor ??? Nu este vorba de boală şi moarte, mai ales în rândul tinerilor? Ba da! Dar este vorba şi de bani, de mulţi bani, atât de mulţi încât viaţa copiilor şi a tinerilor…nu mai contează!!!

Este vorba de profituri imense, accize şi taxe! Şi, în fond, este bine să ai multe „legume” în sistem! Pentru că legumele îşi plătesc taxele la zi! Amintiţi-vă! Ce face medicul prima dată când ajungi în spital? Îti schimbă regimul alimentar: fără sare!!!! Adică taie legăturile informaţionale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot în corp.

Amorţeşte creierul pentru că altfel, acesta ar reacţiona imediat la chimicalele administrate! Ar declanşa alergii! Dar zahărul? Zahărul e purtator de un cu totul alt tip de informaţii !

Nu vorbi de „clasicul” zahăr alb, tos, chimizat la maxim! Vorbim de zahărul natural din fructe, sintetizat de natura cu ajutorul apei! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturală! Vitalitatea dvs. şi a copiilor dvs., atenţia, concentrarea, vin din zaharurile naturale! Şi evoluţia dvs. Genetica! Grăsimile ?! Să vedem ce spun studiile!

Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale şi în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Nivelurile joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariţia depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creşterea riscului de infarct miocardic şi mai ales o slabă funcționare a sistemului imunitar. În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conţinea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal.

Asta până când, cei de la OMS, au hotărât să schimbe normele! Să le coboare la 200! Imediat, au apărut 36 de milioane de „bolnavi”şi 4,3 de miliarde de dolari pe an, câștig, dintr-un foc!

Foarte interesant și..  Una dintre cele mai mari înșelătorii din vremurile noastre... Și cea mai profitabilă „boalăˮ din lume

Între vrăjeala ştiinţifică a unora şi intuiţia lui strămoşească, ciobanul român a ales intuiţia!… tot cu slanina, pită, ceapă şi palincă trăieşte! Nu face exces şi trăiește mult şi bine… cum aţi vrea să-şi crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Şi toate astea pâna pe la 60-70 de ani… cu un cojoc miţos de 40 de kilograme pe umeri şi bâta în mână?

Acum, trageți dvs concluziile.

Sursa: ampress.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.