vineri, aprilie 19, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Evenimentele catastrofale care vor avea loc pe Terra în 2023, începand cu luna mai. Avertismentul venit din partea unui „călator în timp”

Un presupus călător în timp, din anul 2671, numit Eno Alaric, cunoscut sub numele de utilizator @theradianttimetraveller pe TikTok, a atras atenția publicului cu avertismentele sale despre evenimentele majore care vor avea loc în fiecare lună a anului 2023. Alaric susține că mii de oameni vor fi nevoiți să își ia rămas bun de la cei dragi în urma unui dezastru ce va avea loc luna viitoare, scrie prestigios cotidian britanic DailyStar.

Eno Alaric și-a creat o urmărire considerabilă pe platforma de socializare datorită avertismentelor sale despre presupuse evenimente viitoare, inclusiv despre planete gemene cu Pământul, vizitatori extratereștri și portaluri care se deschid în alte dimensiuni. În videoclipul său cel mai recent, (vezi mai jos acest videoclip)  care a fost vizualizat de aproximativ 30 000 de persoane, Alaric a dezvăluit o serie de evenimente importante care vor avea loc în luna mai și iunie a anului 2023.

Potrivit lui Alaric, pe 15 mai, un tsunami cu o înălțime de 228 de metri va lovi coasta de vest a SUA, în special San Francisco, cauzând pagube de sute de miliarde de dolari și mulți oameni vor fi nevoiți să își ia rămas bun de la cei dragi.

Pe 30 mai, vor avea loc peste 150 de apariții de OZN-uri, toate aparținând Distanților, care plănuiesc să cucerească Pământul.

Pe 12 iunie, un cutremur cu magnitudinea 9,5 va deschide un șanț de 8 km adâncime și 1 km lățime în San Andreas, California, eliberând mai multe tipuri de animale dispărute, inclusiv Titanoboa, un șarpe care poate crește până la 75 de metri lungime. Pe 14 iunie, 12 persoane vor primi superputeri de la energia extremă a Soarelui, inclusiv telepatie și teleportare.

Foarte interesant și..  Aici pământul s-a rupt în două și poate avea loc oricând un cutremur devastator

În final, pe 18 iunie, 7 persoane vor cădea din cer după ce trec prin greșeală printr-o gaură de vierme creată accidental.

Cu toate acestea, mulți sunt sceptici cu privire la afirmațiile lui Alaric, deoarece nu există nicio dovadă care să confirme că este cu adevărat un călător în timp și că aceste evenimente vor avea loc în viitor. În timp ce avertismentele sale pot fi intrigante, este important să ne reținem de la a lua astfel de informații fără un fundament solid și să ne bazăm pe fapte și cercetare științifică atunci când evaluăm evenimentele viitoare.

@radianttimetraveler

There are 6 of us… #fyp #foryou #radianttime #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #theory #conspiracy

♬ Welcome to Azawa – Change Needs To Happen

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.