joi, aprilie 11, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Cuptorul cu microunde este un aparat care poate deveni periculos în anumite condiții

O cauză a îmbolnăvirilor o reprezintă și alimentația. Cele ce se gătesc la acest aparat periculos din bucătărie nu reprezintă doar alimente nesănătoase ci și iradiate.

În Rusia s-au interzis cuptoarele cu microunde în 1976 tocmai din cauză că sunt foarte periculoase, dar au fost readuse pe piață la presiunile occidentului.

Studiile au demonstrat că aceste cuptoare cu microunde au efecte nocive.  Un astfel de aparat transformă o bucată de carne sau un alt aliment într-un produs  fără valoare nutritivă și, în plus, puternic iradiat.

Cuptoarele cu microunde emit radiații, de aceea oamenii n-ar trebui să stea în apropierea lor când sunt pornite deoarece sunt radioactive și pot determina apariția de chisturi și tumori.

Afecțiuni ca bolile cardiovasculare, diabetul, boli hepatice și renale, la care se adaugă și altele sunt cauzate de obezitate. Creșterea în greutate este generată inclusiv de consumul de compuși toxici depistați în produsele alimentare iradiate, preparate în astfel de cuptoare.

Mulți consideră că nu consumă hrană iradiată, nefiind conștienți de riscurile la care se supun utilizând cuptorul cu microunde. Se bucură că pot să-și prepare hrana, sau s-o încălzească în timp record.

Razele cuptorului cu microunde au fost numite la început, în anul 1970, „raze radar”, deci mâncarea preparată cu ajutorul lor este o mâncare bombardată cu unde radioactive.

Cercetările au demonstrat că alimentele procesate prin microunde își pierd între 60% și 90% din domeniul lor vital energetic și descompunerea lor structurală este accelerată de cuptorul cu microunde. Apar astfel substanțe cancerigene în lapte și cereale, ingredientele fiecărui produs fiind degradate, fapt ce determină apariția de probleme digestive.

Foarte interesant și..  Medicamentele – a treia cauză de deces din lume

Cuptoarele cu microunde alterează produsele alimentare și provoacă dezechilibru al sistemului limfatic, ducând la colapsul organismului în ceea ce privește sistemul imunitar.

Sursa:planetapamant.com

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.