miercuri, aprilie 10, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Ineditele experiențe de pe Lumea Cealaltă, trăite de oameni care au revenit la viață din moarte clinică

O ușurare teribila, o lumina strălucitoare la capătul unui tunel în care simți căldura, abilitatea de a-ti vedea corpul de sus, sau pe cei dragi care au murit demult, care acum te înconjoară într-o pace absoluta. Unii oameni vorbesc despre pajiști si grădini neînchipuit de frumoase; alții văd porți deschizându-se către o frumoasă regiune de ţară, sau un oras. Mulţi aud muzică din altă lume. Acestea sunt doar câteva dintre descrierile oamenilor care au experimentat viata după moarte, mai exact perioada in care s-au aflat în moarte clinica. Nu toate experiențele, însă, au fost atât de liniștitoare. Au fost oameni care au povestit ca văzut Iadul, ca au fost lipsiți de speranța si copleșiți de temeri sau chiar ca au fost torturați de demoni.

Comunitatea științifica este totusi sceptica in ceea ce privește aceste povestiri, in timp ce altii sunt siguri ca aceste descrieri dovedesc existenta vieții de după moarte. Site-ul sfatulparintilor.ro, a realizat o sinteza a unor asemenea trăiri, din prisma unor oameni care au experimentat viata după moarte.

Veronika Ulrike Barthelştiu că erau demoni

In 1981, Veronika a fost lovita de fulger in timp ce isi conducea mașina prin furtuna. Ea povestește ca a fost “teleportata” in Iad, câțiva demoni escortând-o in “sala de așteptare”. “Aceste creaturi erau mult mai înspăimântătoare decât cele mai îngrozitoare personajele de filme horror pe care le-am văzut vreodată. Azi stiu ca erau demoni. Mărșăluiau ca niște soldați pe lângă mine. Se auzeau oameni care țipau de durere. Nu puteam sa respir si era un miros teribil. Am văzut un lac. Parea ca mijlocul unui vulcan. Demonii aruncau oamenii in niște caverne si ii înțepau cu sulițe dacă țipau. Pe pământ mișunau șerpi care intimidau oamenii”.

Am fost recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că am putut vedea ce se întâmpla în acest lac de foc de la distanță. Nu-i aşa că ţipăm în sus de durere, atunci când ne ardem la aragaz? Cu atât mai mare este durerea pe care am putea-o experimenta în iazul de foc (…) În iad, oamenii erau preocupaţi cu propriile dureri și suferințe, care nu aveau sfârșit. În iad am descoperit o teamă care n-am avut-o niciodată pe pământ. Dar Iisus m-a trimis înapoi în corpul meu, cerându-mi să spun lumii ceea ce am văzut, a povestit Veronika.

Howard Storm: <Hai, vino! Grabeste-te! Te așteptam de multa vreme!

Howard Storm, profesor universitar american, era într-un turneu european alături de studenți de-ai săi. La un moment dat s-a prăbușit într-un țipat de durere. Ajuns de urgenta la spital i s-a spus ca are stomacul perforat si urmează sa fie operat imediat, altfel va muri. In timp ce se afla pe patul de spital așteptând medicii sa-l pregătească pentru operație, Howard s-a detașat de corpul sau, simțindu-se mai viu ca niciodată, fără nicio durere.

“Am început sa aud voci care ma strigau. <Hai, vino! Grabeste-te! Te asteptam de multa vreme!> Mi-am strigat sotia. Nu mi-a raspuns si am inceput sa urmez vocile care m-au scos din salon si m-au adus pe un culoar lung si intunecat. La un moment dat, eram atat de speriat incat le-am spus vocilor ca eu nu mai merg nicaieri. Atunci m-au atacat. M-am luptat si m-am luptat. Ma muscau si ma loveau. M-au umilit, mi-au facut multe lucruri oribile despre care nici nu mai vreau sa vorbesc. Apoi am auzit o voce <Roaga-te!> si am inceput sa spun Tatal Nostru. Dupa alte câteva rugăciuni l-am vazut pe Iisus, care m-a salvat de demoni si m-a trimis înapoi pe Pământ, spunându-mi ca de-acum încolo sa-mi trăiesc altfel viata”, povesteste Storm in cartea sa “Coborarea mea in moarte”, publicata in anul 2000.

Dr. Mary Neal: familia va avea mare nevoie de tine

In timpul unei vacante, dr. Mary Neal se plimba cu caiacul. Nu se stie cum, ambarcațiunea sa s-a răsturnat, iar Mary a rămas înțepenita cu capul sub apa, neputând sa întoarcă in niciun fel barca. A rămas cu capul in apa aproximativ 15-25 de minute. Atunci a “plecat” la ingeri si a stat alături de Dumnezeu si Iisus. In timpul acestei experiente, Dumnezeu i-a spus ca familia va avea mare nevoie de ea, întrucât va urma o tragedie, iar ea ii va ajuta pe toti sa treaca peste asta. I s-a spus ca fiul ei (atunci in varsta de 9 ani) va muri, dar nu i-a spus cand, cum si unde. In mod miraculos, salvatorii au reusit sa o aduca la viata pe Mary, care avea doua picioare rupte si multiple complicații la plamani. A stat o luna in spital si alte 6 săptămâni in scaun cu rotile. Zece ani mai tarziu, in 2009, fiul ei Willie a fost omorât într-un accident rutier. In mai 2012, dr. Mary Neal a scris cartea “Spre Rai si inapoi” in care a povestit toate trăirile sale.

Colton Burpo: Erau alaturi membrii familiei care murisera

Micutul Colton Burpo nu avea nici 4 ani cand apendicele sau a explodat si a ajuns de urgenta pe masa de operatie. Cand s-a trezit, doua ore mai tarziu, el le-a povestit parintilor ceva uimitor. A spus ca a ajuns in Rai, unde i-a intalnit pe Dumnezeu, Iisus si Ioan Botezatorul. Erau alaturi chiar si membrii familiei care murisera, chiar si surioara lui (mama avusese un avort spontan de care nu-i povestise micutului). Baietelul a mai spus ca a intalnit un barbat “Pop”. Cand familia i-a aratat albumul de fotografii, Colton a reusit sa-l identifice: era bunicul din partea tatalui. Baietelul a mai povestit ca in timpul operatiei a iesit din salon si l-a vazut pe tatal sau in alta camera, rugandu-se.

Foarte interesant și..  Neurochirurg, ieșit din comă: "Am fost plasat într-o lume în care noi suntem mai mult decât corpurile și creierele noastre... Colegii mei m-au urmărit secunda cu secundă"

Crystal McVea: In Rai ai 500 de simțuri, nu 5, ca pe Pământ

In 2009, in timpul unei intervenții medicale, Crystal McVea a intrat in stop respirator pe masa de operație. Ea a simțit ca a călătorit in Rai, ceea ce i-a întărit credința in Dumnezeu, pe care, spune ea,  l-a intalnit in persoana. L-a descris pe Dumnezeu ca fiind o imensa lumina strălucitoare, pe care o putea simti, mirosi, gusta, auzi, atinge. In Rai avea 500 de simturi, nu 5, ca pe pamant. Dumnezeu a intrebat-o daca vrea sa se întoarcă pe pământ de doua ori. Si de doua ori ea a cerut sa ramana langa El. Cu toate acestea, Dumnezeu a trimis-o inapoi. McVea poveseste aventura ei in lumea de dincolo in cartea “Trezita in Rai”, publicata in aprilie 2013. Citește mai multe pe sfatulparintilor.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.