miercuri, aprilie 10, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Expriment revoluţionar în Rusia. Savantul care şi-a injectat bacteria nemuritoare susţine că a întinerit

Un controversat savant rus susţine că s-ar fi inject cu bacteria nemuritoare, descoperită în permafrostul din Siberia, în 2009, şi a cărei vârstă a fost estimată de cercetători la aproximativ 3,5 milioane de ani. Anatoli Broucikov spune că se simte mai tânăr, mai puternic şi că nu s-a mai îmbolnăvit.

Broucikov, actualul şef al departamentul de Geocriologie a Universităţii de stat din Moscova, spune că s-a injectat în urmă cu doi ani şi de atunci nici măcar nu a mai răcit.

Bacteria, botezată Bacilul F, a fost deja testată pe organisme vii, în special pe celule sangvine umane, şoareci, musculiţe de oţet şi cereale care au arătat un impact pozitiv.  „Bunicuţele şoarecilor nu doar că au început să danseze, ci au şi început să se reproducă şi să aducă pe lume urmaşi”, a povestit savantul.

Convins că sunt şanse mari să ofere omenirii mult aşteptatul elixir al tinereţii, Broucikov a dorit să accelereze puţin lucrurile şi a decis să fie el cobaiul, scrie The Siberian Times.

“Permafrostul se dezgheață şi presupun că bacteria a trecut în mediul înconjurător, în apă, astfel încât populația locală, iacuţii, beneficiază de aceste celule. Poate că asta ar fi explicaţia faptului că trăiesc mai mult decât alte naţii. Nu cred că există vreun motiv care să mă îngrijoreze că mi-am injectat bacteria”, a precizat savantul care însă a admis că habar nu are cum acționează Bacilul F asupra organismului său.

“La urma urmei, nici despre aspirină nu ştim cum acționează, dar vedem rezultatele. Acelasi lucru este valabil şi aici. Nu cunoaştem mecanismul, dar vedem impactul”, mai spune Anatoli Broucikov.

Foarte interesant și..  Obiectul misterios găsit în urma căderii unui meteorit. A fost datat cu 300 de milioane de ani în urmă. Nici până astăzi știința modernă nu i-a găsit o explicație

Bacteria nemuritoare a fost descoperită în 2009, captivă într-un strat străvechi de permafrost, aflat într-un sit cunoscut sub denumirea Muntele Mamuţilor din Republica Saha, cea mai mare regiune administrativă din Siberia.

Bacterii similare au fost descoperite de alt savant în creierul unui exemplar de mamut lânos, al cărui cadavru s-a conservat până în zilele noastre în permafrostul siberian.

Sursa: evz.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.