sâmbătă, decembrie 2, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Supărat că l-a părăsit nevasta un român s-a apucat să construiască clădiri din sticle

A ridicat, până în prezent, cinci clădiri din sticle în curtea casei sale şi mai vrea să realizeze și altele. Un locuitor al comunei Jupâneşti (Jud. Gorj) a început să construiască din sticle diferite anexe gospodărești, după ce nevasta a fugit cu un vecin. Are planuri îndrăznețe

Se numește Vasile Piscureanu și este în vârstă de 60 de ani. A ridicat, până în prezent, cinci clădiri din sticle în curtea casei sale şi mai vrea să realizeze și altele, inclusiv peştera lui ,,Ali Baba şi cei 40 de hoţi“.

„În anul 1994, nevasta a fugit de acasă cu vecinul. În anii 1995 şi 1996, am adunat două remorci de sticle, cam 5009, şi apoi m-am apucat de lucru. La prima construcţie, în formă de sticlă, am lucrat un an şi o săptămână. Are o înălţime de cinci metri, iar în interior am pus 22 de becuri, 22 de icoane, o masă rotundă şi nouă scăunele. Aşa am vrut să mă răzbun eu pe soţie, care m-a lăsat cu cinci copii“, declară Vasile Piscureanu.

A ridicat, ulterior, din acelaşi material o construcţie cu formă de ploscă, în care şi-a amenajat un dormitor de vară, o afumătoare, și o căsuţă de vacanţă „Plosca are o înălţime de aproape patru metri şi o lăţime de 2,2 metri. Îmi place cel mai mult, pentru că acolo pot să stau vara, unde e răcoare, dar şi iarna, pentru că se încălzeşte foarte repede. Am adus special o sobă din fontă din Germania“, afirmă Vasile Piscureanu. L-au ajutat și fiii săi. „S-a gândit să facă nişte spaţii separate de casă, pentru şpriţuri şi petreceri cu prietenii“, spune Ilie Piscureanu.

Vecinii lui Vasile Piscureanu consideră că omul a făcut ceva frumos. „Construcţiile făcute sunt frumoase, se şi pricepe. Mi-ar plăcea şi mie să am lângă casă aşa ceva“, declara un vecin.

Primarul comunei explică motivele pasiunii săteanului . „E o idee constructivă şi a încercat să-şi înece printr-un act de cultură o supărare provocată de un divorţ“,  a zis Petre Guşiţă.

Sursa: adevarul.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.