duminică, aprilie 14, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Fara precedent in PSD. Marian Oprişan, huiduit vehement de Congres. „Du-te acasă. Lasă-ne!“ – video

Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, a renuntat sa isi sustina discursul din cadrul Congresului National al partidului, dupa ce a fost huiduit si fluierat de multi social democratii aflati in sala.

Liderul PSD Vrancea a fost chemat de Rodica Nassar pe scena sa adreseze cateva cuvinte, a mers la pupitru, moment in care din sala s-au auzit huiduieli. „Ai vorbit urat de toti”, „Lasa-ne!” si „Ajunge!”, au strigat social democratii.

„Buna ziua tuturor!”, a spus Oprisan, iar cei prezenti au inceput sa il fluiere, noteaza ziare.com

„Se pare ca nu vor sa mai vorbim”, a fost replica lui Oprisan si a coborat de pe scena.

Ulterior, liderul PSD Vrancea a spus ca cei care l-au fluierat au fost cei din delegatiile din Olt, Dolj si Teleorman. Motivul, spune el, ar fi faptul ca l-a criticat pe Liviu Dragnea.

„Sefii delagatiilor au dat ordin celor din delegatii sa fluiere si sa huiduie. Au vrut sa se razbune ca am fost intransigent fata de Liviu Dragnea. Si voi continua sa fiu. Sunt cei din delegatiile Olt, Dolj si Teleorman. A fost premeditat totul, pentru ca eu anuntat inca de aseara ca vreau sa iau cuvantul”, a spus Oprisan.

Dupa ce s-a scobit intre masele cu degetele, in primul rand fiind, Marian Oprisan a fost huiduit de psd isti cand a urcat pe scena. A coborat imediat, fara sa mai spuna nimic. S-a mai dus un baron. PSD incepe curatenia.Apoi, la microfon, vine Victor Bostinaru, fost europarlamentar, generatia lui Iliescu. Din sala se aude: Asta cine e?

Publicată de Anca Grădinaru pe Sâmbătă, 29 iunie 2019

Foarte interesant și..  Invenția mileniului care dă peste cap planurile globaliștilor. A fost descoperit petrolul sintetic, produs dintr-o banală algă

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.