Connect with us

Diverse

Femeia care a înnebunit-o de gelozie pe Elena Ceauşescu. Cum arată acum frumoasa actriţă?

Published

on

Pentru perioada comunistă, să fii duşmanul personal al Elenei Ceauşescu şi să supravieţuieşti în Romania constituiau un lucru destul de greu. Un astfel de caz a fost cel al Violetei Andrei, una dintre cele mai frumoase actriţe din ţara noastră, pe care soţia dictatorului a scos-o de pe platourile de filmare în 1982.

În jurul relației dintre Elena Ceaușescu și actrița Violeta Andrei s-au țesut multe legende. Atât de mult se pare că a urât-o soția dictatorului pe frumoasa, eleganta și talentata actriță, încât le-a ordonat responsabililor din domeniul cinematografiei să nu-i mai acorde niciun rol și i-a interzis accesul în televiziune.

Talentul, dar mai ales frumuseţea Violetei Andrei au purtat-o pe scenele de teatru, pe platourile de filmare şi prin studiourile de înregistrări ale televiziunii naţionale. Violeta Andrei a rămas în atenţia publicului şi ca soţie a fostului ministru de Externe, Ştefan Andrei, cu care s-a măritat încă din anii studenţiei. Memorialistica vremii ne-o înfăţişează pe diva anilor ’70 – ’80 tulburând orgoliile şi stârnind invidia multor soţii de nomenclaturişti.

Într-un interviu acordat ziarului Ring, Violeta Andrei a declarat: „În 1972, în viaţa mea a apărut un monstru pe nume Elena Ceauşescu. A comandat prima mea interdicţie, care a durat până în 1974, şi a doua, cea definitivă, din 1982 până în 1989, când a fost omorâtă. De asemenea, mi-a interzis să plec peste hotare, deoarece eram solicitată în foarte multe filme străine. Oricum, nu am avut voie să-mi însoţesc niciodată soţul în afara ţării, în vizite oficiale. Îmi rămăseseră teatrul şi radioul.

Violeta Andrei (stânga) şi Elena Ceauşescu (dreapta)

Violeta Andrei (stânga) şi Elena Ceauşescu (dreapta)

Legat de relaţia cu Elena Ceauşescu, actriţa a mai declarat: „Nu ştiu ce să cred despre aversiunea pe care o avea pentru mine. Poate că mă îmbrăcam în culori vii şi aveam ţinute mai zurbagii pentru vremea aia, dar eu nu realizam. Am jucat în filme şi în scene mai picante, apăream mai decoltată, îmi mai schimbam culoarea părului, dar asta pentru că aşa cerea regizorul. Într-o vreme purtam rochii decoltate şi eu aveam, cum se spune, un piept generos, eram dotată. Erau tăiate toate scenele în care eram provocatoare”.

Frumoasa actriță, care va împlini pe 29 martie venerabila vârstă de 75 de ani, spune că nu știe cum a atras antipatia cabinetului 2. „Pe Elena Ceauşescu n-am cunoscut-o, n-am vorbit niciodată cu ea, am dat mâna, atâta tot. Ea mă ura, pur şi simplu, eram persona non grata”, a declarat recent Violeta Andrei.

„Prima oară am văzut-o în 1972. Îmi era frică să mă uit la ea. Mă ascundeam să nu mă vadă, după principiul cinematografic Nu te văd. Nu mă vezi. I-am simţit răutatea”.elenavioletaandrei1 (1)

Soțul actriței are o altă teorie despre relațiile glaciale dintre Violeta Andrei și Elena Ceaușescu. Se pare că Ceaușeștii îl admirau atât de mult pe Ștefan Andrei, încât își doreau să-l introducă în familie, în postura de ginere. L-au sfătuit chiar să divorțeze, asta după ce familia soției fusese atent puricată înainte de nuntă.

Violeta Andrei împreună cu soţul său, Ştefan Andrei

Violeta Andrei împreună cu soţul său, Ştefan Andrei

Violeta Andrei împreună cu soţul său, Ştefan Andrei

Violeta Andrei împreună cu soţul său, Ştefan Andrei

Până la finalul vieţii, Elena i-a purtat pică actriţei. „În 1988, m-am îmbolnăvit destul de grav şi am fost supusă unei operaţii. Ceauşeasca îi tot repeta soţului meu: Lasă, dragă, o să moară. Ei, bine, n-am murit, a murit ea, în decembrie 1989”, a spus Violeta Andrei.

Violeta Andrei la aniversarea a 72 de ani

Violeta Andrei la aniversarea a 72 de ani

RECOMANDARE
S-a activat Planul Rosu de Interventie. Doua trenuri au deraiat in Hunedoara si Caras-Severin

În prezent, Violeta Andrei trăiește în casa de la Snagov pe care cei doi soți și-au ridicat-o în anii ’90. „Eu nu fac nimic ca să-mi păstrez frumuseţea. Am avut norocul să mă nasc aşa. Să am părul bogat, un fund bombat, pulpiţe, braţe subţiri şi sâni frumoşi. Nu ţin regim alimentar, mănânc şi acum cartofi prăjiţi în untură cu cârnaţi şi am de când mă ştiu aceeaşi greutate, 50 de kilograme”, a recunoscut, plină de farmec, femeia care a reușit s-o înnebunească de gelozie pe Elena Ceaușescu.

Surse: click.ro; ceausescunicolae.wordpress.com; ziarulring.ro.

loading...

Din lume

Mesaje amuzante și nu numai pentru Noul An! Dacă ești în pană de inspirație intra aici

Published

on

By

O publicație online redă mai multe urări pentru Noul An, dintre care le-am selectat pe cele din rândurile de mai jos:

“Viaţa mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”;

“Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!”;

„Căţeluş cu părul creţ
Să ai jeep-ul în coteţ
Să ai vilă cu piscină
Pe Madonna ca vecină
O lopată pentru bani
La anul şi la mulţi ani!”;

„Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”;

”Fie-vă verde dolarul,
Şi de whisky plin paharul,
Şi încă unul cu vin,
Pentr-un 2017 plin!”;

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”;

”Ieri e istorie, mâine e mister, azi este un dar. Un dar de împărţit cu cei dragi. La mulţi ani şi un an nou fericit!”;

”Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an!”;

”Înainte să mă îmbăt şi să încep să dansez pe mese, permite-mi să-ţi urez La Mulţi Ani!”;

”Prietenilor mei le urez pace, sănătate şi multă dragoste. Glumesc, le urez cât mai puţină muncă şi mulţi bani. La mulţi ani!”;

Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Sa-ti cada in cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulți ani!

”Angelina Jolie, Brad Pitt, Kim Kardashian, Beyoncé, George Clooney şi EU! Oamenii celebri îţi urează La Mulţi Ani!”;

”Fie ca toate rezoluţiile de Anul Nou să dureze la fel de mult ca necazurile! La mulţi ani!”;

”Într-adevăr vei fi mai bătrân, mai plinuţ, dar nu îţi vei pierde din înţelepciune! La mulţi ani!”.
Dintre cele serioase puteți alege:

 “E cumpăna dintre ani! Sa privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, in jos cu înțelegere si in sus cu recunoștință! Speranța ta va deschide poarta spre un An Nou plin de bucurii si împliniri. La mulți ani!”

Îți urez, ție si familiei tale, multa sănătate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sărbătoare sa va aducă numai fericire in casa si familie!

„Un an mai bogat in împliniri, mai înalt in aspirații si plin de succese. La mulți ani!”

„Gânduri bune fug spre voi, sănătate si noroc! Sărbători fericite si un An Nou de poveste! La mulți ani!”

RECOMANDARE
Ce se întâmplă în creier în momentul morții? Iata un raspuns recent al neurologilor

„Gândiți-vă la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteți sa treceți prin aceasta poarta in noul an si sa luați cu voi doar lucrurile si gândurile bune. LA MULTI ANI!”

„Pentru anul ce vine iți doresc: pace in suflet, bucurie fără margini, sănătate cat cuprinde, credința in bine si săruturi o mie!”

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***