joi, iunie 1, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

,,Fereşte-ne pe noi, ţiganii, de virusul acesta şi îl dă către români, ca să moară toţi românii!”. Rugăciunea unui tânăr de etnie rromă într-o biserică -video

Un tânăr de etnie romă s-a filmat în timp ce se afla în biserica din localitatea doljeană Cetate şi a postat rugăciunea pe internet. În video se aude cum tânărul îi cere lui Dumnezeu să-i ocrotească doar pe cei din etnia lui.

„Venea şi făcea curăţenie la biserică. Nu se poate să spui aşa ceva“.

Tânărul de 28 de ani s-a filmat în Biserica Sfântul Gheorghe din Cetate la sfârşitul lunii februarie. „Doamne Dumnezeul nostru, ne rugam ţie Împărate Ceresc, fereşte-ne pe noi ţiganii de virusul acesta şi îl da către români, ca să moară toţi românii, şi ţiganii sa trăiască. Slavă Ţie Doamne, slava Ţie!”, a spus tânărul în timp ce se închina şi ţinea în mâini cartea de rugăciuni. Poliţiştii au aflat de existenţa imaginilor după ce acestea au fost făcute publice.

”În cursul zilei de luni, 20 aprilie, politistii Secţiei 9 Cetate s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat s-a filmat în incinta unei biserici din Cetate, în timp ce profera expresii de natură să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul, persoană care obişnuia să ajute la curăţenie în lăcaşul de cult, în vârstă de 28 de ani, din localitate, s-ar fi filmat în ipostaza respectivă la data de 22 februarie”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Enoriaşii bisericii au reacţionat dur când au aflat ce făcea tânărul pe care-l vedeau des în lăcaşul de cult „Credeam că e băiat cu frică de Dumnezeu. Venea şi făcea curăţenie la biserică. Nu se poate să spui aşa ceva. Ce re cu românii? De ce noi să murim şi să trăiască ei? Să-i fie ruşine”, au declarat supăraţi oamenii. În urma scandalului iscat, conform gds.ro, tânărul s-ar fi căit într-un final.

Foarte interesant și..  Nu lăsa sticla cu apă în mașină! Cum poate izbucni un incendiu (VIDEO)

„Îmi cer scuze pentru tot ce s-a întâmplat. Mii de scuze tuturor. Românilor, imi pare rău şi vă rog să mă iertaţi. Cu toţii greşim. Îmi asum greşeala. Vă rog, iertaţi-mă”, a spus bărbatul. Poliţiştii l-au amendat pe bărbat cu 200 de lei pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora.

INCREDIBIL pentru ce s-a rugat un tânăr în biserică: 'Dă-le coronavirus la români, ca să moară toți romanii și țiganii sa trăiască'

Publicată de News Alert pe Luni, 20 aprilie 2020

Citeste mai mult: adev.ro/q93ju2

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.