Acasă Recomandate A filmat cum sunt făcute delicioasele jeleuri. E de necrezut ce pot...

A filmat cum sunt făcute delicioasele jeleuri. E de necrezut ce pot mânca copiii dumneavoastră. Faceți cunoscut asta tuturor

0

Dacă îți plac jeleurile, s-ar putea să nu mai pui niciodată gura pe aceste dulciuri după ce vei viziona un clip cu puternic impact emoțional realizat de o femeie din Belgia.

Alina Kneepkens a surprins cum sunt preparate delicioasele jeleuri, acele figurine dulci și colorate, care se fac cu piele, cartilagii și oase de animale, în special de porc.

Gelatina se obține din fierberea acestor părți ale animalelor, care sunt, de fapt, resturi obținute din industria prelucrării cărnii.

După fierbere, resturile animale sunt acoperite cu coloranți, zahăr și alți îndulcitori pentru a obține jeleurile atât de atrăgătoare din magazine.

Citeste mai multe pe realitatea.net

Foarte interesant și..  Date oficiale: Sfârşitul autoturismelor diesel în România

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentEra printre cele mai mari lacuri din lume, dar a secat aproape complet. Ce spun oficialii de la NASA?
Articolul următorUltimul plan al lui Ceauşescu era oprit definitiv de Revoluție. Experimentul ar fi provocat transformări imense în România acelor vremuri