vineri, mai 24, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Fiul lui Arșinel s-a apucat de legumicultura. Roșiile sale se vând în supermarket la prețuri demne de Occident

Unul dintre fiii lui Alexandru Arsinel vinde rosii in supermarket, in timp ce altul scoate bani din inchirierea de imobile. Nici Bogdan Traian (49 ani) şi nici Cristian Arşinel (46 ani) nu au moştenit talentul actoricesc al celebrului lor tată, actorul Alexandru Arşinel (80 ani), directorul Teatrului ”Constantin Tănase” din Bucureşti, însă se pricep de minune să scoată bani şi din piatră seacă. Dacă primul s-a îmbogăţit din chirii, iată că mezinul s-a specializat în grădinărit. Mai nou, acesta vinde roşii la caserolă, dar şi ardei.

Alexandru Arşinel e tare mândru de cei doi băieţi, rodul iubirii lui cu Marilena, femeia cu care s-a căsătorit în urmă cu 51 de ani. Deşi marele comic şi-ar fi dorit ca şi ei să urce pe scenă, pentru a continua tradiţia familiei, iată că şi-au ales alt drum în viaţă. Fiul cel mic, Cristian Arşinel, a absolvit ASE şi Drept, dar lucrează în cu totul alt domeniu. Şi-a încercat norocul în agricultură şi iată că deja se văd primele rezultate.

Vinde caserolă de 500 de grame cu 10 lei, în supermarketuri

El a povestit pe contul său de Facebook despre această nouă pasiune, devenită o sursă de venit, produsele sale fiind comercializate în supermarketuri. A postat şi fotografii cu recolta de roşii şi de ardei, din acest an, şi deja a trecut la cea de-a doua rundă: ”Am terminat de plantat ardeiul gras şi cel iute. Mai urmează peste două săptămâni gogoşarii şi vinetele”.

La câteva zile distanţă, Cristian s-a mândrit cu performanţa înregistrată în solarul amenajat pe un teren din apropierea Bucureştiului: ”Azi am reuşit împreună cu prietenii mei Nicu şi Verginia să plantăm, în circa 5 ore, 2.800 de răsaduri de ardei capia”. Prietenii săi s-au arătat interesaţi de legume, aşa că mezinul familiei Arşinel a dezvăluit şi preţul: ”Roşiile cherry vor fi la 20 lei/kg şi va fi un mix de mai multe soiuri”. Dar iată că şi Bogdan Traian, fratele său, de meserie inginer constructor, a devenit un prosper om de afaceri.

Foarte interesant și..  FLAMBAREA – metodă inedită aplicată de un fermier sibian pentru a scăpa de buruieni fără chimicale

Aceasta e sera în care Cristi pune roşii şi ardei

El şi soţia lui, Alice Raluca, care a deţinut şi o funcţie importantă în Ministerul Afacerilor Europene, au o proprietate de 154 de metri pătraţi în staţiunea Nea Moudania din insula grecească Halkidiki, conform declaraţiei de avere a femeii. Apropiaţii lor susţin că Bogdan lu Alice au închiriat turiştilor această casă de vacanţă, dar ei mai deţin şi alte imobile din care scot anual mii de euro. Iar celebrul lor tată, Alexandru Arşinel, deţine şase terenuri, cel mai mare se află în judeţul Suceava şi are 11.300 mp şi mai multe case, la 2 Mai, la Sinaia, în Buftea şi în cartierul Cotroceni din Capitală.

Recent, actorul a anunţat că-şi închiriază vila de la malul mării, din staţiunea 2 Mai, formată din trei dormitoare şi sufragerie, la preţul de 963 de lei pe noapte, pentru 8 persoane. Este vorba despre acelaşi imobil ”călcat” de hoţi în nenumărate rânduri: ”În trei zile, hoţii mi-au spart casa de două ori. Am rămas fără frigider, maşina de spălat, mai multe obiecte de mobilier şi un boiler”, povestea el, în 2014, despre acest mare ghinion.

sursa click.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.