marți, aprilie 16, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Cel mai tare antibiotic natural făcut în casă. Tratează aproape orice infecție. Este o alternativă la medicamentele scumpe din farmacie

Îmbină efectele terapeutice ale tuturor ingredientelor pe care le conține.

Dacă vrei să alegi o alternativă la medicamentele scumpe din farmacie, folosește cel mai puternic antibiotic suta la suta natural.

Pentru a prepara bio-medicamentul ai nevoie de:

1 bucată de ardei iute tăiat; 1 bucată de ghimbir rasă; 4 l de oțet de mere nefiltrat; 1 bucată de usturoi tocat; 1 bucată de hrean ras; 1 bucată de ceapă albă tocată

La preparare trebuie respectare următoarele instrucțiuni:
1. Se taie și se toacă toate ingredientele; 2. Se umple pe sfert borcanul cu părți egale din ingrediente. Poți utiliza orice tip de borcan dorești; 3. Restul de borcan se umple cu oțet de mere; 4. Închide borcanul și agită pentru a omogeniza componentele; 5. Depozitează borcanul în loc uscat și răcoros și agită-l o dată pe zi, timp de 2 săptămâni; 6. Lichidul se filtrează foarte bine; 7. Se toarnă în 2 sticle

Modul de utilizare:

Fiind foarte condimentat, are un gust nu tocmai plăcut, dar îmbină efectele terapeutice ale tuturor ingredientelor pe care le conține.

Dacă îl folosești doar pentru întreținerea sănătății, poți bea 1 cană de două sau mai multe ori pe zi. Nu amesteca mixtura cu apă.

Atunci când ești bolnav este bine să utilizezi acest tonic de 5 sau 6 ori pe zi. Tonicul, numit și Master Tonic, este sigur pentru femei însărcinate și copii, dar în doze foarte mici.

Atenție! Deoarece conține hrean, nu este recomandat pentru diabetici.

Sursa: kilocalorii.ro

Foarte interesant și..  Dizolvă pietrele de la rinichi și curăță aparatul digestiv cu un ceai ușor de preparat! Ajută și în lupta împotriva celulelor canceroase!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.