Acasă Diverse Folosește un remediu naturist pentru a elimina toxinele din rinichi! Psihoterapeutul Lidia...

Folosește un remediu naturist pentru a elimina toxinele din rinichi! Psihoterapeutul Lidia Fecioru vă recomandă un tratament ușor

Pietrele la rinichi determină infecții urinare severe.

0

Lidia Fecioru, cunoscută ca medic psihoterapeut ne prezintă o rețetă simplă pentru tratarea rinichilor. Remediul naturist recomandat elimină toxinele din rinichi în doar câteva zile.

„Aveți nevoie de două kilograme de ceapă și două de zahăr. Se fierbe ceapa împreună cu zahărul, ca o dulceață, până când ajunge la culoarea chihlimbarului. Se ia din această dulceață cu 30 de minute înainte de fiecare masă. În 4 zile se sfărâmă pietrele și vor fi eliminate pe cale naturala”, a spus Lidia Fecioru la emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Pietrele la rinichi determină infecții urinare severe. Urina, produsă în rinichi, are  substanțe care pot conduce la formarea cristalelor solide: calciu, oxalat, fosfor și acid uric, uneori chiar cistina (pentru cei care au moștenit genetic boala).

Aceste minerale, în funcție de regimul alimentar al fiecărei persoane, se pot transforma în calculi renali. Ajung în urină din fluxul sanguin. Rinichii sunt ca un filtru asupra sângelui și reglează cantitatea constituenților de acest fel. Pot cristaliza chiar si anumite proteine si compuși chimici având ca rezultat formarea pietrelor la rinichi.

Organismul uman dă semnale importante atunci când calculii renali devin voluminoși, și blochează trecerea normală a urinei în tractul urinar. Persoanele cu pietre la rinichi acuză dureri puternice la nivelul spatelui inferior, dureri la nivelul abdomenului sau al zonei inghinale, urinează frecvent si cu sânge si au o senzație permanentă de greață și oboseală.

Sursa: teotrandafir.com

Foarte interesant și..  Blosom - cea mai înaltă vacă din lume!

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentRenumit psiholog rus ne arată 20 de tehnici de psihoterapie de care trebuie să ținem seama pentru a avea viața mai ușoară
Articolul următorSi-a „îmbrăcat” dantura cu folie de aluminiu și a stat așa o oră pe zi. Stomatologii spun ca acest tratament este 100% sigur și nu prezintă riscuri