duminică, mai 19, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Puțini oameni știu că lumea s-a schimbat mult când, la începutul anilor ’50 s-a decis ca muzica sa fie ascultată la frecvența de 440 Hz. Aceasta vibrație nefirească, dizarmonică la nivel subtil a dus la o stare de război în subconștientul omului și a maselor

🎼Puțini știu că LA INCEPUTUL ANILOR ’50 Organizația Mondială de Standardizare ISO – International Standards Organization) a decis ca muzica sa fie ascultata de pe frecvența de 440 Hz. Până atunci muzica se asculta la o frecvență ce inducea armonia adică, 432 Hz, vibrație care favoriza apariția unei dispoziții relaxate și creative, de asemeni avea un impact benefic asupra sănătății.

432 Hz este “muzica” pe armonia naturală, spre deosebire de 440 Hz, ce reprezintă exact opusul și pe care îl regăsim în muzica din zilele noastre în afară de cazul în care se optează pentru revenirea la o frecvență benefică prin folosirea unor softuri dedicate sau prin acordarea instrumentelor muzicale în totalitate benefică șamd.

Ascultati videoclipul de mai jos in articol: in prima parte, veti auzi o melodie la 432 Hz, iar in a doua parte, veti asculta o melodie la 440 Hz. Veti constata diferentele. 432 Hz este o frecventa pura, logica si naturala; 440 Hz este o frecventa ce promoveaza materialismul, ura si deconecteaza oamenii de la natura.

Aceasta vibrație nefirească, dizarmonică la nivel subtil a dus la o stare de război în subconștientul omului și a maselor. Astfel, frecventa de 440 Hz a devenit o arma de control și manipulare în masă, dar și o modalitate foarte eficientă de a ține oamenii într-un permanent stres și limitare a capacităților cognitive tocmai pentru a devenii bioroboții sociali actuali care își îndeplinesc mecanic și fără crâcnire „atribuțiile sociale”.

Iesi afara pe strada si priveste in jur. Ce vei vedea? Elevi, adolescenți, oameni maturi… ce au in comun toti acesti oameni? Asculta muzica la telefon sau la mp3 player! Astfel, manipularea prin intermediul acestei frecvente este maxima. Ingenios, nu? Sa nu uitam vorbele lui Nikola Tesla: “Daca vrei sa afli secretele Universului, atunci gandeste-te la energie, frecventa si vibratii”.

Acele frecvențe sonore care se divid la 2 au puterea de a induce dizarmonia, conflictul și stările de panică irațională în timp ce sunetele ale caror frecvența se divid la 3, (ce induce echilibru, pozitivitate reconciliere, armonie … sănătate, de asemeni prin mijloace tehnice specifice a fost demonstrat că aceasta frecvența benefică de 432 Hz produce forme cu o simetrie și armonie vizuală evidentă. Imaginați-vă acum că o persoană foarte influentă și bogată, ce în mod secret prosperă de pe urma conflictelor, razboaielor, bolilor,.

Imaginati-vã că acea persoana sau grup de influență pot să impună tonul standard al tuturor instrumentelor muzicale de pe glob și că astfel va putea influența direct și eficient pornind de la acest principiu, întreaga creație muzicală și sunet emis de către mijloacele tehnice, tocmai bazat pe game care induc stari de nervozitate, panică și conflict determinat de frecvența de 440 Hz! Pare de domeniul fantastic numai că … este real, științific demonstrat!

În Septembrie 1939 a ieșit la suprafață că exact asta a facut Rockefeller, (Illuminati) când mânat de interesele sale financiare și manipulative a dictat și impus prin pârghiile sale ca acesta să fie noul standard de acordare al sunetului la nivel global, vibrația standard pentru sunetul La (A) de deasupra lui Do (C) mijlociu, este „fix ” 440Hz!

Aceasta vibrație nefireasca și periculoasă, a dus la stare o de razboi în subconștientul oamenilor. Diapazonul de acordare a instrumentelor muzicale a fost fixat să vibreze la 440Hz – vibrație pară. În ciuda aparenței de „muzică dulce”, o orchestră simfonică devine atunci când toate instrumentele sunt acordate in baza „La „- 440Hz , o arma de control mental/emoțional în masă redutabilă indiferent de piesa muzicala pe care o cântă. Aceste vibratii influențează direct și puternic starea mentală spre dizarmonie și conflict.

Într-o lucrare intitulată „Musical Cult Control ” , Dr. Leonard Horowitz spune că asemenea frecvențe muzicale, pot conduce masele la agresiune, violență, mișcări sociale și în plan fizic la… depresie și boala.

Culmea este că în același timp, agenții acestei conspirații recomandă „terapii” bazate pe chimicale, tranchilizanti si alte (medicamente), pentru afecțiuni pe care tot ei le-au provocat! Vibrațiile sunetului au impact asupra noastră în mod organic prin apa din organism cu care intra în rezonanță, suntem peste 70% apa, iar vibratiile sonore induc celulelor din corp, starea de sanatate sau boală.

Lumina si sunetul, stau la baza comunicarii intercelulare ! Astfel s-a procedat începând cu 1910, cand fundația Rockeffeler, a facut o donație catre American Federation of Musicians, pentru a adopta standardizarea sunetului La-440Hz, fiind apoi adoptata si generalizată în toata cultura europeana și mai apoi la nivel global!

Foarte interesant și..  Secretele frecvențelor care ne permit să atragem lucruri pozitive în viață

Dr. Leonard Horowitz concluzioneaza: „Muzica  și deci sunetul influențează în mod direct la toate nivelurile organismul uman atât bioenergetic, fizic și chimic, metabolismul, psihicul, starea de imunitate astfel corpului îi este indus să vibreze o stare de boală si conflict, în loc de armonie si iubire.” Ce simplu ar fi fost… 441Hz, divizibil la 3! Interpretarea denumirii notelor muzicale este

Do – Dominus – Dumnezeu;
Re – Rerum – materie;
Mi – Miraculum – miracol;
Fa – Familias рlanetarium – sistem solar;
Sol – Solis – Soare;
La – Lactea via – Calea Lactee;
Si – Siderae – bolta cerească

🎼 Sistemul modern de notatie muzicala a fost inventat in secolul al XI-lea de călugărul benedictin Guido d’Arezzo. Inițial, el utiliza sunetele „Ut, Re, Mi, Fa, Sol, La, Si” pentru a reprezenta o octavă. Ulterior, sunetul „Ut” a fost înlocuit cu sunetul „Do”, de la cuvântul „Dominus” (Dumnezeu), pentru ca Dumnezeu să fie începutul scării muzicale.

🎼 Cimatica este o stiinta care se ocupa cu studiul efectelor sunetului asupra materiei. Astfel, se pare ca notele muzicale, vocile umane, zgomotele produse de animale, ecourile stelelor si ale planetelor pot vindeca.

Vindeca afectiuni grave 🎼Procedura prin care undele sonore vindecă celulele canceroase câștiga tot mai multa popularitate. Cercetatorii de la „Princess Grace Hospital” din Londra au testat aceasta tehnologie pe 159 de barbati cu cancer la prostata, iar celulele bolnave au fost vindecate in totalitate. După doar un an, 92% dintre acestia nu prezentau nicio recidiva a maladiei.

Vindecă rănile 🎼Rănile pot fi tratate eficient cu ajutorul sunetelor. Una dintre aceste tehnologii se numeste MIST si implica pulverizarea unei soluții saline pe rană si expunerea ulterioara la sunete cu frecvente joase.

Sursa aici

Articole asemănătoare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.