joi, aprilie 11, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Geniu la 5 ani. Radu este român și are un IQ aproape cât Einstein. A uimit juriul de la Next Star. „E potențialul maximal pe care Dumnezeu îl pune în oameni.”

A uimit juriul de la „Next Star”, dar si pe spectatori, acest copilaș de 5 ani. Cu un IQ de 149, la doar 5 ani, Radu Ciocanea face o super demonstrație de geografie, la „Next Star”. Cunostintele lui in materie de geografie sunt pur si simplu dincolo de orice imaginație. Radu e un copil fenomen. Cam asa ar trebui sa arate Google Maps in varianta umana!

In timp ce majoritatea oamenilor inteligenti de pe planeta au un IQ in jurul valorii de 100, coeficientul de inteligenta a lui Radu, masurat de specialisti, este 149, adica foarte aproape de cel al geniului Albert Einstein.

Iata ce spune despre acest copil de numai 5 ani prof.dr. Florin Colceag:

„Radu Ciocanea nu este doar un baietel foarte inteligent, ci este gasca cu oua de aur. E potentialul maximal pe care Dumnezeu il pune in oameni.”

Cel de-al nouălea sezon aduce în fața juraților Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa și a publicului, copii talentați la muzică, dans sportiv, stand-up comedy, street dance, circ, karate, pictură și… geografie, într-o ediție spectaculoasă și emoționantă prezentată de Dan Negru.

Iata-l mai jos pe Radu, intr-o demosntratie a geniului sau la varsta de 4 ani.

Foarte interesant și..  Rasa umană a început să se schimbe. Terra va deveni o planetă a superoamenilor

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.